Tarvitsetko apua?

Pastakauha ajastimella

12,90 €
Sis. alv
- +
Saisiko tänään olla italialaista illalliseksi? Pastahan maistuu aina, mutta tämä sinänsä yksinkertainen ruoka ei salli ylikeittämistä. Jos pasta on ylikypsää, se maistuu vetiselle, paakkuuntuu eikä tartu kunnolla kastikkeeseen. Al dente, hampaissa tuntuvaa sen olla pitää, niin kuin italialaiset pastansa nauttivat. Nyt onnistuu kotioloissakin, sillä tässä jo muutenkin kätevässä pastakauhassa on mukana digitaalinen ajastin, jonka avulla pasta ei enää koskaan keity liian kauan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pasta on monien lempiruokaa, ja sitä me emme lahjat.fi-toimituksessa ihmettele. Pastahan on aitoa lohturuokaa tai kevyttä terveysruokaa – valmistustavasta se on kiinni. Maistuisiko esimerkiksi tulinen tomaattipasta valkosipulilla – terveellistä ja makoisaa? Entäpä tuhti miilunpolttajan spagetti pekonilla, kananmunalla ja parmesaanilla? Toinen tykkää kermasta, toinen tomaattikastikkeesta, mutta yksi asia on varmaa: kyllä on herkullista!

Mutta yksi asia yhdistää kaikkia pastaruokia: pasta ei saa olla ylikypsää. Al dente -kypsyyteen, jossa pastassa on vielä hieman puruvastusta, täytyy pyrkiä. Pasta on silloin terveellisimmillään, kastike tarttuu pastaan paremmin ja pasta ei klimppiinny. Nyt esittelemme hienon keittiövälineen, jonka avulla pasta keitetään aina al denteksi. Tämän pastakauhan varressa on nimittäin hauskalla tiimalasigrafiikalla varustettu digitaalinen mittari, joka näyttää keittoajan. Paakkuinen ja mauton ylikypsä pasta on nyt historiaa!

Mittari on irrotettavissa kauhan pesemisen ajaksi, ja lisäksi kauhan keskellä oleva reikä on samalla spagettimitta: laita keittämätön spagettinippu reiästä läpi ja saat mitatuksi yhden hengen annoksen. Suosittelemmekin lämpimästi tätä pastakauhaa lahjaksi kaikille italialaisen ruoan ystäville ja innokkaille kotikokeille. Osta nyt ja ilahduta ystävääsi tai sukulaistasi!

Tuotetiedot

  • mitat: 18 cm x 7 cm x 8 cm
  • kauhan varressa irrotettava digitaalinen ajastin
  • kestää kuumuutta 230 asteeseen asti
  • kolo kauhassa toimii spagettimittana yhdelle hengelle
  • soveltuu kaikille pastatyypeille
2020-10-27T01:18:47+00:00