Tarvitsetko apua?

”Peace” puuveistos kaiverruksella

44,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Rauhaa vai V voiton kunniaksi? Tämä puinen puuveistos on nostanut etu- ja keskisormensa pystyyn kuuluisaan symboliin ja huokuu perinteikkyyttä kodin sisustuksessa. Hauska ja kantaaottavakin koriste-elementti viimeistellään lahjansaajan nimikaiverruksella.

* Pakolliset kentät

44,90 €

Other customers bought

Kuvaus

V niin kuin voitto, muotoili Iso-Britannian sodanaikainen pääministeri Winston Churchill etu- ja keskisormestaan. Myöhemmin samainen symboli pelkistyi rauhanmerkiksi, ja se onkin yhä syvällinen ja kaikkialla tunnistettava viesti. Nyt voit lahjoittaa tämän kuuluisan merkin upean puuveistoksen muodossa ystävälle tai sukulaiselle sisustuselementiksi.

Veistos seisoo tukevalla, niin ikään puisella alustalla, johon on kiinnitetty metallinen, lahjansaajan nimeä kantava kaiverruslaatta. Voit myös tallentaa siihen pienen, henkilökohtaisen viestin ja tehdä näin lahjasta entistä osuvamman. Yllätä läheinen ihminen tällä hauskalla ja merkityksellisellä kodinsisustustavaralla, joka näyttää vuorenvarmasti hienolta kirjahyllyssä tai ikkunalaudalla. Peace out!

Tuotetiedot

  • materiaalit: puu, ruostumaton teräs (kaiverruslaatta)
  • värit: puu, musta
  • mitat: 31 cm x 9,5 cm x 10 cm
  • paino: 800 g
  • kaiverrus kahdella rivillä, à 18 kirjainta, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-12-12T05:17:59+00:00