Tarvitsetko apua?

Pekoni unisilmälaput

24,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Nyt pekonia naamalle – nimittäin näiden huikeanhauskojen ja herkullisten unisilmälappujen muodossa. Onneksi kyseessä eivät ole aidosta lihatuotteesta valmistetut silmälaput vaan hieman pehmeämmät ja miellyttävämmän tuoksuiset puuvilla-polyesteri-laput, joiden avulla nukut yösi paremmin ja nautit aina täydellisesti pimeydestä – laput eivät päästä lainkaan valoa läpi. Osta tämä hilpeä design-tuote (berliiniläistä suunnittelua!) lahjaksi hyvälle ystävälle tai huumorilahjaksi kumppanillesi. Toimi nyt – makoisa lahjaidea!

Other customers bought

Kuvaus

Mikä tuudittaisi liharuokien ystävän makoisammin höyhensaarille kuin tämä hauska lahjaidea? Nämä silmälaput on nimittäin mallattu näyttämään pekonisiivuilta. Vaikka ei lihaa söisikään, tässä silti makoisa lahja heille, jotka haluavat nukkua unilaput silmillä. Ja uskommepa lahjat.fi-toimituksessa, että sekä pesunkestävät lihansyöjät että kasvissyöjät voivat nauttia tästä tuotteesta yhtä lujasti. ”Pekoni” silmälaput ovatkin hersyvä lahjaidea moneen tilanteeseen.

”Pekoni” silmälaput on valmistettu käsin Berliinissä ja ne edustavatkin trendikästä ja modernia suunnittelua – juuri sellaista, joka on nyt muodikasta ja ajassa kiinni. Silmälappujen sisäpinta on pehmeää puuvillaa ja ne tuntuvatkin silmiä vasten erityisen mukavilta ja pehmoisilta. Täyte on niin ikään pehmeää polyesteria ja lappujen kuminauha on leveä – sekin tuntuu mukavalta päätä vasten. Silmälaput ovat täysin valotiiviit eli kun asetat ne silmien päälle oikein, unesi ovat nautinnolliset eikä edes aamuaurinko voi niitä keskeyttää.

Totta kai ”Pekoni” silmälaput ovat myös hyllyssä tai makuuhuoneen pöydällä melkoiset katseenvangitsijat, jotka herättävät ansaittua hilpeyttä niin kylään tulevissa ystävissä kuin vaikkapa kumppanissasi, joka ei lainkaan aavista, mitä tuleman pitää kun avaa syntymäpäiväpaketistaan tämän hulvattoman tuotteen.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää silmälaput kirjailulla ja säilytyspurkin
  • silmälappujen sisäpuoli päällystetty puuvillalla
  • leveä kuminauha – kohonnut käyttömukavuus
  • ei päästä valoa läpi
  • valmistettu käsin
  • kestää konepesua 30 asteeseen asti
  • väri: sisäpinta ruskea, ulkopinta kinkunvärinen
  • mitat: 20 cm x 9 cm
  • materiaali: puuvilla (päällys), polyesteri (täyte)

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-08-06T01:04:33+00:00