Tarvitsetko apua?

Philippi ”Churchill” sikarisetti

76,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä nautiskelijan sikarisetti on saanut nimensä Iso-Britannian legendaariselta pääministeriltä, Winston Churchilliltä, joka rakasti elämän pieniä nautintoja ja kuvattiin useimmiten sikari suussaan. Setti sisältää täydellisen varustuksen esimerkiksi aristokraattiseen illanistujaiseen: taskumatin, sikarisäiliön sekä tietenkin sikarileikkurin. Pakkauksessa on myös tilaa muutamalle luottokortille, sillä elämännautiskelijahan ei koskaan tiedä, miten myöhäiseksi ilta saattaa venyä. Loistava lahja kumppanillesi tai vaikkapa uudelle ylioppilaalle lakkiaispäivänä, joten tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä lahja tulee todelliseen tarpeeseen kaikille ladyille ja herrasmiehille, jotka haluavat nauttia elämästä! Sillä kukapa ei haluaisi kantaa mukanaan tällaista nautiskelijan settiä esimerkiksi arvokkaissa illanvietoissa tai päivälliskutsuilla? Philippi ”Churchill” nahkakotelo sisältää elämännautiskelijan täyspakkauksen ja onkin hieno lahja virallisimpiinkin yhteyksiin, esimerkiksi kollegalle liikelahjana. Philippi ”Churchill” sikarisetti onkin erittäin hienostunut tuote. Se sisältää kaksi teräksistä säiliötä, toisen sikarille ja toisen snapsille. Lisäksi setissä on sikarileikkuri sikarinpään poisnapsaisemista varten sekä neljä lokeroa luottokorteille. Tämä setti toimittaakin myös lompakon virkaa silloin, kun puvuntakin povitaskuun ei mahdu kuin yksi esine. Tästä ei lahjatuote tyylikkäämäksi muutu, ja nappilukitus viimeistelee laadukkaan kotelon ulkoasun. Et tarvitse muita koteloita, kun taskussa kulkee mukana näin upea tuote. Philippi ”Churchill” sikarisetin kotelo on valmistettu korkealaatuisesta lampaannahasta ja se kulkee hienosti povitaskussa tai käsilaukussa mukana. Tuote on hampurilaisen Philippi-suunnittelutoimiston käsialaa – Philippi on tunnettu kautta Euroopan laadukkaista ja tyylikkäistä design-tuotteistaan. Tämä nahkainen sikarisetti onkin aivan upea annettava esimerkiksi isälle tai äidille pyöreiksi merkkipäiviksi tai vaikkapa tuoreelle ylioppilaalle lahjaksi. Tilaa heti – loistava lahjaidea!

Tuotetiedot

* pakkaus sisältää: * sikarisäiliön * taskumatin * sikarileikkurin * neljä korttikoteloa * materiaali: nahka, ruostumaton teräs * mitat: 17 cm x 8 cm x 4 cm (suljettuna)
2020-10-21T10:06:48+00:00