Tarvitsetko apua?

Philippi: Hajuvesi annostelija kaiverruksella

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Uudelleen täytettävä hajuveden annostelija on jokaisen parfyymien ystävän vakiovaruste. Kätevä ja tyylikäs kapselipullo sujahtaa helposti käsilaukkuun ja siitä on helppo lisätä tuoksua huomaamattomasti missä vain. Pisteenä i:n päälle on upea nimikaiverrus joka tekee käyttöesineestä henkilökohtaisen suosikin. Loistava lahjaidea naiselle, tämä pieni mutta hyödyllinen putkilo ilahduttaa niin tyttöystävää kuin äitiäkin.

* Pakolliset kentät

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Uudelleentäytettävän hajuvesipullon muotoilu on dynaamisen puhdaslinjainen. Hopeanhohtoinen, pitkänomainen kapseli ei ole vain silmänruokaa, vaan pysyy myös muotoilunsa ansioista hyvin kädessä. Putkilo on vain hiukan isompi kuin tavallinen huulipunapuikko, ja sujahtaa solakan muotonsa ansiosta helposti jokaiseen käsilaukkuun.

Kätevässä hajuvesiannostelijassa lempi tuoksu kulkee helposti mukana työpäivän ajan, juhlissa tai matkalla, eikä varmasti läiky tai hajoa kassin pohjalle. Kauniin muodon viimeistelee ainutlaatuinen yksityiskohta, joka tekee lahjasta uniikin. Kaiverruta kapselin kylkeen onnekkaan naisen nimi, ja voit olla varma, että saat lahjansaajalta ekstra pisteitä viimeisen päälle ajatellusta yllätyksestä.

Hajuvesiannostelija kaiverruksella on tyylikäs ja tarpeellinen lahjaidea tuoksuja käyttävälle naiselle. Puhdaslinjainen muotoilu sopii moneen makuun. Mainio lahjaidea joulupakettiin, syntymä- tai nimipäiväksi, tai hienostuneena kiitollisuuden eleenä. Millon ikinä päätätkään antaa uudelleen täytettävän hajuvesikapselin naiselle, voit olla varma, että se on lahjaideana napakymppi!

Tuotetiedot

  • hajuvesi annostelija kaiverruksella
  • nikkelöity
  • sisältää täyttö pipetin
  • henkilökohtainen kaiverrus max. 10 merkkiä, rajallisesta tilasta johtuen, vain ensimmäinen merkki voi olla iso kirjain.
  • koko: 8,7 x 1,8 cm
2020-10-21T06:37:16+00:00