Tarvitsetko apua?

Philippi kosmetiikkateline

69,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Saksalainen Philippi-paja ihastuttaa jälleen: tämä kosmetiikkateline on ehdoton lahjaidea kaikille naisille, jotka haluavat pitää kauneudenhoitotuotteensa ja meikkinsä järjestyksessä. Kompaktissa ja yksinkertaisuudessaan nerokkaassa telineessä on paikkoja esimerkiksi kynsilakalle, huulipunalle ja maskaralle. Telineen materiaalit ovat luonnonmukaisia ja luovat kylppäriin rauhaisaa tunnelmaa. Osta tämä tyylikäs ja kaunis teline lahjaksi elämäsi tärkeälle naiselle, esimerkisi puolisollesi tai tyttöystävällesi, ja totta kai äitikin ilahtuu, jos saa näin kauniin tarve-esineen lahjaksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Olisi jo kiire ovesta ulos mutta meikit ovat ympäri makuuhuonetta – tai sitten päällekäin jo parhaat päivänsä nähneessä meikkilaukussa. Mitään ei löydy helposti ja punat ja puikot myös vaurioituvat pussukassa helposti. Tuttuja tilanteita useimpien naisten elämässä – ja erittäin ärsyttävää!

Saksalainen Philippi-suunniteluyritys esittelee nyt ratkaisun kadonneisiin tai kolhuja kokeneihin meikkeihin: Philippi kosmetiikkatelineessä tarpeelliset kauneustuotteet ovat aina tallessa ja käden ulottuvilla. Telineen design on yksinkertaisen kaunis: huopainen sisäpuoli muodostaa taskuja, joihin kaikki tarpeelliset tavarat voidaan varastoida pystypäin. Tilaa on 20 x 13 senttimetrin kokoisessa telineessä kaikelle tarpeelliselle. Ja toki telinettä voi käyttää myös esimerkiksi kirjoituspöydällä toimistotarvikkeiden tai vaikkapa älypuhelimien pidikkeenä.

Telineen takana on hampurilaisen Jan Philippin 1990-luvun alussa perustama muotoilualan yritys, jonka palveluksessa työskentelee nykyään teollisen muotoilun kovimpia tekijöitä. Philippi näkee kauneuden esineissä ja jokapäiväisissä tarvekaluissa. Tämä kosmetiikkateline edustaakin tyylipuhtaasti Philippin näkemystä – yksinkertaista, pelkistettyä ja eleganttia!

Jos mietit kuumeisesti lahjaa puolisollesi tai tyttöystävällesi, tämä meikki- ja kosmetiikkateline on vastaus pulmaasi. Oiva lahjaidea kenelle tahansa naiselle ja taatusti tarpeellinen, joka päivä käyttettävä apuväline. Älä emmi enää vaan tilaa heti lahjaksi elämäsi tärkeälle naiselle.

Tuotetiedot

  • materiaali: nahka, sametti, huopa
  • mitat: 20 cm x 13 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-04-04T03:58:56+00:00