Tarvitsetko apua?

Pidike imukupeilla kylpyhuoneeseen

5,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Pistä suihkutarvikkeesi järjestykseen tämän imukupeilla varustetun innovatiivisen telineen avulla. Tämä pidike on kuin muovia oleva levy, joka sisältää lukuisia imukuppeja, joilla levy pysyy kiinni kylpyhuoneen seinällä. Kiinnitä siihen tarvitsemasi pesuaineet ja ne ovat aina ulottuvillasi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Unohda kaikki tavanomaiset ja tylsät sekä ennen kaikkea epäkäytännölliset suihkutelineet ja pidikkeet, joista shampoot ja saippuat jatkuvasti putoilevat ja hanki tämä nerokas, imukupeilla varustettu pidike kylpyhuoneesi seinälle. Tässä pidikkeessä pysyvät shampoo ja hoitoaine paikoillaan siihen asti, kunnes tarvitset niitä. Erittäin helppo ottaa käyttöön - voit unohtaa asennukset, sillä pidike painetaan kylpyhuoneen kaakeliseinään kiinni.

Varusta kylpyhuoneesi innovatiivisella pidikkeellä, joka pitää shampoot ja muut pesuaineet järjestyksessä ja kätevästi ulottuvillasi. Helppo kiinnittää seinälle painamalla ja aivan yhtä helppo irrottaa puhdistamista varten. Erinomainen tarvike sinun kylpyhuoneeseesi tai vaikka lahjaksi uuteen kotiin. Pidike sopii myös käytettäväksi muualla, sillä se tarttuu hyvin sileään pintaan, kuten esimerkiksi jääkaapin oveen. Tilaa sekä itsellesi että ystävällesi, joka arvostaa käytännöllisiä lahjoja!

Tuotetiedot

Pidike imukupeilla kylpyhuoneeseen

  • Väri: Sininen
  • Mitat: 8 x 19,5 cm
2020-10-26T20:21:58+00:00