Tarvitsetko apua?

Pieni Kylpylahjasetti - Romanttiset Kylpykuulat

15,90 €
(33,13 € / kg) Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Haluatko osoittaa rakkaalle tyttöystävällesi tai parhaalle ystävällesi, kuinka tärkeä hän sinulle onkaan? Nämä kauniin muodon saaneet kylpykuula-saippuat tekevät sen herkän kauniilla tavalla. Kukaan ei voi vastustaa näitä huumaavan tuoksuisia, suloisen ilmeen omaavia romanttisia kylpykuulia!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Haluatko loihtia romantiikkaa yhteiseen iltaan rakkaasi kanssa yhteisen kylvyn muodossa? Vai kenties muistaa pienellä suloisella lahjalla joko rakastasi tai ystävääsi, joka arvostaa pitkiä, lämpöisiä kylpyjä? Tästä kylpylahjapakkauksesta kuoriutuvat esiin loputtoman kauniit, pastellinsävyiset kylpykuulat, jotka välittävät rakkaudellisen viestisi herkän kauniilla tavalla.

Käsintehdyt, pääosin luonnollisista ainesosista valmistetut kylpysaippuat kruunaavat jokaisen kylpijän päivän hurmaavilla tuoksuillaan ja kauniilla ulkonäöllään. Pakkauksen kolme kylpykuulaa ovat saaneet suloisten värisävyjen lisäksi sydämet kylkiinsä. Hanki lahjaksi rakkaallesi tai ystävällesi tai ilahduta itseäsi loihtien näiden kylpykuulien avulla kirsikan kakun päälle tuleviin kylpyhetkiisi!

Tuotetiedot

Pieni Kylpylahjasetti - Romanttiset Kylpykuulat

  • 3 x Kylpykuula (160 g/kpl)
  • Käsintehdyt
  • Upeat tuoksukoostumukset
  • Suurilta osin luonnollisia ainesosia, kuten kaakao- ja sheavoita sekä luonnon öljyjä ja tuoksuja
  • Rakkaudella koristellut
  • Houkuttelevassa lahjapakkauksessa
2020-10-01T03:49:56+00:00