Tarvitsetko apua?

Pieni seinäkello valokuvakehyksillä

29,90 €
Sis. alv
- +
Mitä vertauskuvallisin lahja: kun kellotauluun kiinnittää esimerkiksi rakkaiden ihmisten valokuvia, he elävät ikuisesti vaikka aika kuluu vääjäämättömästi eteenpäin. Valokuva vangitsee hetket sellaisina, kuin ne ihanimpina haluaa muistaa, huolimatta kellon tikittämisestä. Tämän kauniin seinäkellon raameihin voit pujottaa neljä valokuvaa, esimerkiksi läheisten ihmisten tai vaikkapa lemmikkielämien onnistuneimpia otoksia. Kun kellotauluun katsoo, mukavat muistot tulvivat takaisin mieleen. Loistava lahjaidea tärkeille ja läheisille ihmisille – tyhjänä tai valokuvilla valmiiksi täytettynä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt esittelemme erittäin toimivan lahjaidea: tämän kellon taulu koostuu neljästä valokuvakehyksestä, johon voidaan pujottaa vaikkapa muistorikkaimpia lomaotoksia, kauniita kuvia läheisistä ihmisistä, vitsikkäitä räpsäisyjä sukulaisista tai söpöimpiä fotoja kotieläimistä. Näin jokainen voi tuunata tästä kellosta juuri itsensä näköisen, ja toisaalta lahjan antajalla on myös vaihtoehtoja: joko kellon voi lahjoittaa ilman kuvia ja saaja voi itse täyttää valokuvakehykset, tai sitten kello voidaan lahjoittaa valmiiksi täytettynä – esimerkiksi lahjan antajan ja saajan hauskimpien yhteiskuvien kera. Valmiiksi täytetty kello on arvokas ja herkkä lahja läheiselle ihmiselle, erityisesti esimerkiksi isovanhemmille tai toisessa maassa asuvalle mutta läheiselle sukulaiselle.

Kellossa on luotettava ja perinteinen kvartsikoneisto, ja sen tyylikäs ja selkeälinjainen design on jo sellaisenaan erittäin edustavan näköinen seinälle ripustettuna tai kirjahyllyyn sijoitetuna. Kellon kehykset ovat tummaa puuta ja huokuvat arvokkuutta. Lahjat.fi-verkkokaupassa on saatavilla tästä kellosta myös isompi versio, johon mahtuu kahdeksan kuvaa.

Tämä personoitava kello on yhtä aikaa näyttävä sisustuselementti ja erittäin henkilökohtainen lahja – anna nyt tämä muistoja ja hyvää mieltä tihkuva kello kumppanillesi, ystävälle tai vaikkapa vanhemmillesi.

Tuotetiedot

  • materiaali: puu
  • mitat: 37 cm x 37 cm
  • tilaa neljälle 10 cm x 15 cm kuvalle
  • koneisto: kvartsi
  • patterit eivät sisälly tuotteeseen
2020-09-28T15:50:44+00:00