Tarvitsetko apua?

Pikkuauto shottilasilla ja kaiverruksella

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä hauska lahja sopii humoristiseksi onnitteluksi mutta myös tiedostavaksi tavaraksi erityisesti niille, jotka ovat juuri saaneet ajokortin tai jotka ajavat työkseen. Tämä pieni puinen kuorma-auto saapuu nimittäin shottilasin perätuhdollaan, ja tämä on toki ainoa auto, jonka kanssa ajaessa voi pienen naukun nauttia. Pikkuauto shottilasilla ja kaiverruksella on erinomainen lahjaidea myös tupaantuliaisiin tai ystävälle ihan arkisenakin anteliaisuuden osoituksena. Tilaa nyt ja naurata kavereitasi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Erittäin hilpeä pienimuotoinen lahja ja mitä lämpimin annettava: tämä pikkuruinen puuauto kantaa lavallaan shottilasia, jolla esimerkiksi juhlakalulle voidaan rullata pieni malja pöytään aina tarpeen tullen.

Juhlien järjestäminen on muutenkin aina hauskaa, ja mikä mukavinta, aina on niiden kestäessä hyvä hetki pitää pieni puhe ja ehdottaa yhteistä maljaa. Pidä vain huoli siitä, että juhlien keskipisteelle tarjoillaan shotti aina tällä pikkuisella puuautolla kaahaillen. Toki leluautolla on moraalinenkin muistutusvelvollisuus: se on ainoa auto, jolla saat ajella shottilasia kohottaessasi. Kippis ja kulaus, pitkää ikää ja terveydeksi!

Tämän lahjan perustana oleva puinen leluauto on myös itsessään nostalginen ja hauska esine. Se tempaa muistot takaisin menneiden vuosikymmenten designiin, sillä pikkulasten lelut näyttivät esimerkiksi vielä 1900-luvun puolivälissä juurikin tällaisilta. Mielen valtaa lämmin nostalgia, etenkin jos lahjan saaja on itse elänyt lapsuuttaan 1950- tai 1960-luvuilla. Ja jotta lahja olisi täydellinen, saajan nimi voidaan kaiverruttaa auton kylkeen. Näin auto löytää paikkansa myös antotilanteen jälkeenkin esimerkiksi olohuoneen hyllystä kauniina muistona. Leluauto shottilasilla on erinomainen lahja hauskuuttamaan esimerkiksi ammatikseen autoilevaa. Tilaa nyt tämä mukava tuote läheiselle ihmiselle.

Tuotetiedot

  • puuauton mitat: 8 cm x 5 cm x 4,5 cm
  • auton renkaat pyörivät
  • shottilasin mitat: korkeus 7 cm, halkaisija 4,2 cm
  • kaiverrus kahdella rivillä, á 15 kirjainta, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-07-11T04:05:37+00:00