Tarvitsetko apua?

Piknikpeitto Twister

29,90 €
Sis. alv
- +
Mitä syntyy, kun yhdistetään herkullinen piknik suosikkipeli Twisteriin? Piknikpeitto Twister, tietysti! Tämä piknikpeitto saa ruoansulatuksen vauhtiin toden teolla - pyöräytät vain hyrrää ja lähdet mukaan peliin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässäpä todella erilainen piknikpeitto! Unohda tylsät punavalkoruudulliset piknikalustat, joilla lekotellaan leppeästi herkuttelun jälkeen. Piknikpeitto Twister kutsuu nyt kiihdyttämään ruoansulatusta ja pitämään hauskaa suosikkipeli Twisterin tuoksinassa.

Lähes kaikkihan varmasti tuntevat Twister-pelin. Tämä varsinainen peliklassikko on huvittanut ja liikuttanut meitä jo aina 1960-luvulta lähtien - ja tietysti pakottanut meitä mitä eriskummallisempiin asentoihin. Joka tapauksessa Twisterin pelaaminen on hulvattoman hauskaa, mikä tietysti tekeekin siitä erinomaisen soveliaan pelin rempseän piknikin jatkoksi.

Perinteisen Twister-alustan mukaisesti kuvioitu, vihrein, keltaisin, sinisin ja punaisin täplin koristeltu piknikpeitto on kuitenkin erinomainen valinta pelkkään piknikkäyttöönkin, ilman Twisterin pelaamistakin. Fleecestä valmistetulla peitolla on mukava istua ja sen vedenpitävä alapinta takaa, ettei märkäkään maa kastele herkuttelijoiden takamuksia. Peitto on kooltaan reilu tarjoten tilaa useammallekin piknikkaajalle. Twisterin ystäviä varten piknikpeiton mukana toimitetaan myös Twister-hyrrä.

Tuotetiedot

Piknikpeitto „Twister“

  • Fleeceä, vedenpitävä alapinta
  • Mitat: 170 x 140 cm
  • Sisältää Twister-hyrrän
  • Materiaali: 100 % polyesteriä
2020-09-20T18:37:58+00:00