Tarvitsetko apua?

Pinkki viinilasi VIP-Lady

12,90 €
Sis. alv
- +
Juuri oikeanlainen viinilasi todellisen ladyn käteen on tämä ihastuttava, kiiltäväpintainen yksilö. Pikarin aistikas teksti "VIP-Lady" vaaleanpunaisessa lasissa kertoo sen, kuka lasia oikein käyttääkään - todella tärkeä ja erityinen naisihminen tietysti! Tässä hieno idea polttari-illan naissankarin juomalasiksi ja miksei koko tyttöporukalle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Millainen on todellinen lady? No, hän tekee vaikutuksen olemuksellaan, eikä ole tietenkään mikään tavis. Todellisella ladylla on myös hienostuneet käyttöesineet. Pinkistä, metallinhohtoisesta "VIP-Lady" lasista todellinen lady juo kuoharia polttareissaan, tyttöjen illassa tai syntymäpäivillään. Lasia käyttäessään hän erottuu välittömästi tavallisista ihmisistä. Todellinen katseenvangitsija tämä erikoisella designilla tehty vaaleanpunainen strasseja, sydämiä ja paljon glitteriä hohtava lasi onkin. Tällä lasilla on ihana skoolata ja juoda kuplivaa juhlissa parhaiden ystävien ja samanhenkisten ladyjen kanssa.

Anna tämä kaunis viinilasi lahjaksi vaikkapa tulevalle morsiamelle tai parhaalle ystävällesi. Superhauska ja omaperäinen lahja naiselle, joka on todellinen lady. Tämä lasi saa hänet tuntemaan itsensä alta aikayksikön "Very Important Person" -joukkoon kuuluvaksi. Tässä viehättävä ja tyylikäs lahja myös hänelle, jolla on jo kaikkea. Ja olethan itsekin ansainnut oman VIP Lady -lasisi. Glamouria ainutlaatuisen naisen ainutlaatuiseen elämään!

Tuotetiedot

Pinkki viinilasi "VIP-Lady"

  • Korkeus n. 24 cm
  • Lahjapakkauksessa
2020-10-21T07:14:03+00:00