Tarvitsetko apua?

Piparimuotit Avaruus

11,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Leipomisessa päästään nyt aivan uusiin ulottuvuuksiin, kun avaruus-teemaisilla piparimuoteilla voi tehdä kolmiulotteisia pikkuleipiä. Muottien avulla leivotaan ensin avaruusalusten osat ja paistamisen jälkeen osista kootaan itse alukset. Muovisista muoteista löytyy myös omat muotit pieniä tähtiä varten. Tilaa muotit maailmankaikkeudesta ja avaruudesta kiinnostuneille sekä vaikka lastenjuhlien piparinpaisto-ohjelmanumeroa varten!

Other customers bought

Kuvaus

Lasten kanssa pipareiden leipominen, paistaminen ja koristelu on aina yhtä mukavaa. Kun perinteiset piparimuotit ovat jo tuttuja ja leipominen käy rutiinilla, kannattaa siirtyä seuraavalle tasolle, nimittäin kolmiulotteisten pipareiden leipomiseen. Avaruus-pikkuleipämuottien avulla voidaan leipoa avaruusalusten muotoisia pikkuleipiä. Ohueksi kaulitusta piparitaikinasta otetaan muoteilla piparit ja ne paistetaan ohjeen mukaisesti. Paistamisen jälkeen piparit annetaan jäähtyä ja sen jälkeen ne kootaan avaruusaluksiksi. Piparit voidaan myös koristella halutun mukaisesti.

Pakkauksessa olevilla pienillä tähtimuoteilla voidaan tehdä avaruutta varten tähtiä – ne kannattaa leipoa ja paistaa aivan omana eränään. Tärkeintä on aina laittaa uuniin suunnilleen samankokoisia pipareita yhtäaikaisesti paistumaan, sillä pienet piparit paistuvat suuria pipareita nopeammin. Avaruus-piparimuottipakkauksissa on erilaisia muotteja, joistakin pakkauksista löytyvät myös alien-muotti ja toisista astronautti-muotti. Pakkauksia ei voi itse valita, joten tilaa muotit ja anna pakkauksen yllättää! Avaruus-piparimuoteilla leipominen on hauskaa ja pienet ja isot avaruus-fanit osallistuvat innokkaasti leipomiseen. Avaruusaluksia voi leipoa myös etukäteen koko perheen tai kavereiden kanssa avaruus-teemaisia juhlia varten. Piparitaikinaa kannattaa tehdä tosin aina ylimääräistä, sillä taikinalla on yleensä tapana kadota innokkaiden leipojien toimesta pienissä erissä parempiin suihin – täytyyhän sitä taikinaa päästä myös maistelemaan!

Tuotetiedot

Avaruus-pikkuleipämuotit

  • Materiaali: muovi
  • Mitat: 12,5 x 19,5 x 1,2 cm
  • Useita malleja, toimitettavaa mallia ei voi valita
2020-10-26T12:33:45+00:00