Tarvitsetko apua?

Pituudenmittaustaulu lapselle

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Lapset kasvavat niin nopeasti! Yhtäkkiä vauva onkin venähtänyt miltei aikuisiin mittoihin. Nyt esittelemmekin lahjan, jonka avulla lasten pituuskasvussa on helppo pysyä mukana. Tämä mittataulu kiinnitetään esimerkiksi lastenhuoneen seinään ja siihen voidaan säännöllisin väliajoin kirjata lapsen pituus. Tilaa on myös päivämäärälle, joten on helppo nähdä, kuinka paljon sitä onkaan tietyssä ajassa venähdetty. Taulu on myös hauska sisustuselementti ja tuo lastenhuoneeseen iloa ja väriä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

On erittäin hauska seurata lapsen pituuskasvua. Menneinä aikoina löytyi jokaisen mummolan tapetista kohta, johon oli tehty lyijykynällä pieniä merkintöjä lapsen pituuksista esimerkiksi puolen vuoden väliajoin. Pituuskasvun seuraaminen on eräs unohtumattomia lapsuusajan kokemuksia ja vanhemmille ja isovanhemmille myös suurta huvia.

On toinen asia, kuinka mukavaa tai miellyttävää mitattavaksi joutuminen lapsen mielestä aina onkaan, mutta nyt sillä esittelemme tämän hauskan ja värikkään mittaustaulun, jonka avulla lapsen pituuden mittaaminen on ainakin helpompaa ja mutkattomampaa kuin aiemmin. Taulu kiinnitetään seinään ja sen valmiille asteikolle voidaan kirjata lapsen pituuden mittaustulokset helposti ja kätevästi. Totta kai taulussa on mitta-asteikko valmiina, eli mitään mittanauhoja ei tarvita.

Mittaustaulu on myös värikäs ja lämminhenkinen sisustuselementti lastenhuoneen seinälle ja mitä hauskin tuliainen esimerkiksi vastasyntyneen vauvan vanhemmille. Taulu on koristeltu hilpeillä eläinhahmoilla ja viimeistelty miellyttävän taivaansinisellä värillä ja luo sisustukseen rauhallisuutta. Nyt ei enää tarvitse ihmetellä, kuinkas paljon se jälkikasvu onkaan viime aikoina venähtänyt, sillä asian voi tarkistaa helposti tästä hauskasta taulusta. Ja osta toki mummolaankin toinen kappale, niin ei tarvitse enää isovanhempien seiniä sotkea.

Tuotetiedot

  • mitta-asteikko: 80 cm – 140 cm
  • mitat: 24 cm x 70 cm
  • paperin paksuus: 200 g/m²
  • toimitetaan muovipakkauksessa
  • valmistettu Saksassa
2020-09-28T17:04:30+00:00