Tarvitsetko apua?

Pleasure - Kaunis ranneketju kaiverruksella

Alkaen: 49,90 €
Sis. alv
- +
Kauniiseen Pleasure-ranneketjuun kuuluu tärkeänä osana yksilöllinen kaiverrus. Ranneketjussa olevaan laattaan voi kaiverruttaa vaikka lahjan saajan nimen tai muita lahjan saajalle tärkeitä sanoja. Tilaa kaiverrukselle on 25 merkin verran. Laatan lisäksi ranneketjussa on helmiä elastisessa nauhassa sekä säädettävissä oleva kiinnitys. Nämä takaavat hyvän istuvuuden monen erikokoiseen ranteeseen. Ranneketjun laatassa ja helmissä on materiaalina käytetty hopeoitua tai ruusukullattua ruostumatonta terästä. Valitse väriksi punertava ruusukulta tai tyylikäs hopea ja tilaa kaunis ja henkilökohtainen lahja sinulle tärkeälle henkilölle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Yksilöllisesti kaiverretun tekstin merkitys korussa voi toisinaan olla melkoisen suuri lahjan saajalle. Tärkeät sanat voivat koskettaa lahjan vastaanottajaa vielä vuosien kuluttuakin. Mikäli haluat antaa persoonallisen lahjan ja haluaisit kaiverruttaa tietyt sanat lahjaan, on tämä kaunis ja ajaton ranneketju silloin oikea valinta. Kauniit värivaihtoehdot hopea ja ruusukulta sekä ranneketjun muoto sopivat hienosti yhteen sekä arkisten että juhlavienkin vaatteiden kanssa.

Ranneketjun pituus on säädettävissä korun kiinnitysmekanismin avulla 18 senttimetrin ja 23 senttimetrin välillä. Pyöreät helmet ja pitkulainen, siro laatta ovat pujotettuina elastiseen nauhaan ja se tekee korun pujottamisesta ranteeseen helppoa. Laadukkaan viimeistelyn ansiosta rannekoru tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja korun materiaalin pinnoitus vähentää hopeoinnin tummumista. Kaunis rannekoru toimitetaan pienessä lahjapussissa. Yllätä puolisosi tai tyttäresi tällä hienolla lahjalla ja valitse kaiverrukseen henkilökohtainen teksti tai saajan nimi. Lahjan saajalle sanoin ja ajatuksin yksilöity koru on tärkeä ja arvokas. Rannekorusta tulee olemaan sen saajalle iloa pitkään ja tyylikkään muotoillun ansiosta sitä voi pitää ranteessa vaikka joka päivä!

Tuotetiedot

Pleasure - Kaunis ranneketju kaiverruksella

  • värivaihtoehdot: ruusukullattu tai hopeoitu (18 K)
  • materiaali: ruostumaton teräs
  • pintakäsittely vähentää tummumista
  • elastinen nauha ja portaattomasti säädettävä lukitus
  • pituus: 18-23 cm (säädettävissä)
  • kaiverruksessa tilaa 25 merkille (ei erikoismerkkejä)
  • toimitetaan lahjapussissa
2020-09-19T16:52:21+00:00