Tarvitsetko apua?

Polaframes - Magneettiset valokuvakehykset

12,90 €
Sis. alv
- +
Polaframes-valokuvakehykset ovat ehdoton hankinta kaikille retrolookin ystäville ja muille nostalgista lisäsilausta kaipaaville. Nämä klassisia Polaroid-valokuvia muistuttavat kehykset tuovat väriä ja ilmettä keittiöösi kuuden erivärisen kehyksen voimin. Lähde aikamatkalle kultaiselle 80-luvulle Polaframes-kehysten kanssa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Perinteiset jääkaappimagneetit suorastaan kalpenevat upeiden Polaframes-magneettien rinnalla. Miksipä katselisit enää tylsää, valkoista jääkaapinovea, jos voit sen sijaan värittää sen upean retrohenkiseksi klassisia Polaroid-valokuvia muistuttavin Polaframes-kehyksin?

Polaframes-kehysten avulla voit aloittaa jokaisen päiväsi mukavien muistojen siivittämänä. Käytitpä kehyksiä sitten kaikkien aikojen parhaiden lomakuvien, omien rakkaimpiesi kuvien tai vain yksinkertaisten, mutta sitäkin tärkeämpien muistilappujen kiinnittämiseen, voit olla varma, että lopputulos on sekä hyödyllinen että vitsikäs. Nyt sinun ei tarvitse enää koskaan etsiä muistilappujasi, vaan ne pysyvät aina visusti tallessa jääkaappisi oveen kiinnitettyinä.

Polaframes-kehykset kiinnittävät jääkaapin oveen kaiken, mikä muistuttaa paksuudeltaan paperia. Kehykset ovat samaan aikaan sekä retroja Polaroid-ilmeineen että käytännöllisiä erityisesti kirjoituspintansa ansiosta – voitkin kirjoittaa kehykseen haluamasi kommentin, pyyhkiä sen myöhemmin pois ja uusia tekstin vaikka päivittäin. Jätä vaikka viesti rakkaalle tai kämppikselle päivittäin vaihtuvan kuvan kera. Älä jää tuijottamaan tyhjää, tylsää jääkaapin ovea, vaan piristä sen ilme hauskaksi ja hyödylliseksi kertaheitolla!

Tuotetiedot

Polaframes

  • Magneettinen ja uudelleenkirjoitettava
  • Setti sisältää 6 kpl
  • Oranssi, punainen, pinkki, keltainen, vihreä ja sininen
  • Mitat: 17,5 x 17,5 x 0,5 cm
2020-09-29T20:00:58+00:00