Tarvitsetko apua?

Portland matkakosmetiikkasetti miehelle

49,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Hieno ja tarpeellinen lahja, joka on varmasti jokaisen paljon matkustavan miehen mieleen: Portland matkakosmetiikkasetti tulee tarpeeseen, kun kilometrit lisääntyvät ja reissussa uhkaa ikävästi rähjääntyä. Setin sisältämät nesteet ja voiteet on pakattu pieniin ja käteviin pulloihin, ja setti soveltuukin lentokoneessa käsimatkatavaroihin pakattavaksi. Kosmetiikkatuotteet ovat korkealaatuisia ja hoitavat hellävaraisesti miehen ihoa. Tilaa tämä kätevä setti lahjaksi aviomiehellesi tai ystävälle, jonka matkustaa paljon työkseen. Loistava lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä lahjaidea on totisesti ensiluokkainen: kun mies joutuu matkustamaan työkseen, välillä jäävät yöunet vähäisiksi, parranajokin saattaa unohtua ja koko ajan on liian kiire. Tämä Portland kosmetiikkasetti onkin erittäin kätevä lahja miehelle, joka joutuu suorittamaan kasvojenhoitoaan niin sanotusti liikekannalla. Kun reissu painaa silmissä ja kasvoissa, ei tarvitse muuta tehdä kuin kaivaa Portland laukusta ja virkistäytyä välittömästi.

Setti sisältää pesugeelin, partageelin ja kosteusvoiteen – kaikki sopivan pienissä pakkauksissa, jotka on mahdollista ottaa käsimatatavaroiden joukossa lentokoneeseen. Lisäksi Portland kosmetiikkasetti sisältää kosteuspyyhkeen kasvojen hoitoon. On ihanaa pyyhkäistä toisinaan kasvot raikkaiksi esimerkiksi lentokoneen tai junan vessassa. Ja sikäli, että setti on aina mukana, kasvohoidon voi suorittaa vaikka kulkuvälineessä. Kuinka kätevää!

Kaikki Portland matkakosmetiikkasetin tuotteet on pakattu upeaan kosmetiikkapussiin, niin sanottuun ”beauty boxiin”, joka mahtuu vaikka salkkuun tai selkäreppuun, ja muuta kosmetiikkaa mies ei tämän setin lisäksi matkoilla tarvitsekaan. Portland on täydellinen lahjaidea tuttavapiirisi meneville ja paljon matkustaville miehille. Puolisosi tai poikaystäväsikin arvostaa varmasti, kun hankit hänelle tämän kosmetiikkasetin lahjaksi. Toimi nyt ja tilaa lahjat.fi-verkkokaupan kautta – varma lahjaonnistuminen!

Tuotetiedot

  • kosmetiikkapussi sisältää:
  • pesugeelin, 40 ml
  • partageelin, 40 ml
  • kosteusvoiteen, 40 ml
  • kosteuspyyhkeen,
  • kosmetiikkapussin väri: sininen (läpinäkyvä)
  • materiaali: muovi
  • mitat: 16 cm x 4 cm x 13 cm
2020-10-27T09:47:43+00:00