Tarvitsetko apua?

Power Up 2.0 moottori paperiliidokeille

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä pieni, kevytrakenteinen ja kondensaattoriakulla toimiva moottori kannattelee itse askarrelut paperiliidokit ja koottavat pienoismallit huikeisiin lentopituuksiin. Katso, kuinka jälkikasvusi silmät syttyvät loistoon, kun olet lahjoittanut hänelle moottorin ja paperiliidokki yltää kymmenien metrien lentomatkoihin. Hieno lahjaidea niin nuorille kuin varttuneimmillekin koottavien kasaajille ja paperiliidokkipiloteille. Tilaa heti tämä hauska laite ja askartele itsellesi ennätysliidokki! Moottorin rakentaminen lennokkiin on myös erinomaista isän ja pojan yhdessä puuhastelua.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

PowerUp 2.0 moottori on paranneltu ja suorituskykyisempi versio tutusta PowerUp-lennokkimoottorista. 2.0-version akkuteho ovat aiempaa parempi ja lentomatkan pituuteen vaikuttava moottoriteho on parantunut rutkasti entisestä. Itse askarreltu paperiliidokki yltää PowerUp 2.0 moottorin avulla jopa puolen minuutin lentoihin ja useiden kymmenten metrien matkoihin – melko mukava lisä normaalisti muutaman sekunnin mittaisiin pyrähduksiin. Paperiliidokkien rakentaminen on toki myös hermoja lepuuttavaa ja terapeuttista puuhaa kaikenikäisille.

PowerUp 2.0 moottorin käyttäminen on helppoa. Moottori kiinnitetään lennokin perään ja propellista vedetään virtahihna koneen nokkaan sijoitettavaan akkuun. Itse asiassa akku on kondensaattori, jonka virta purkautuu sekunneissa, samoin sen lataamiseen kuluu vain hetki. Tämä teknologia mahdollistaa akun pienen koon ja keveyden, molemmat välttämättömiä ominaisuuksia paperiliidokin moottorijärjestelmälle.

PowerUp 2.0 on mahtava lahjaidea kaikille askartelijoille, pienoismalliharrastajille ja leikkimielisille. Vanhemmille ja lapsille moottorin kanssa puuhasteleminen on herkkää ja ihanaa laatuaikaa, ja samalla lapsi oppii niin aerodynamiikan kuin sähkötekniikankin perusteita. Anna PowerUp 2.0 lahjaksi ja havannoi, kuinka lahjan saajan silmät kirkastuvat ja sormet alkavat syyhytä! Ja eikun lentokoneita rakentamaan! Loistava lahjaidea syntymäpäiväksi, joulupakettiin, nimipäiväksi tai vaikkapa syysloman piristeeksi.

Tuotetiedot

  • mitat: 20 cm x 2,5 cm x 2,5 cm
  • toimii kolmella AA-patterilla
  • suositusikäraja: 8
2020-10-27T04:45:50+00:00