Tarvitsetko apua?

Puhekupla-liitutaulut

16,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Sarjakuvamaista tunnelmaa valokuviin saa luotua näillä hauskoilla puhekupla-liitutauluilla. Tauluihin voi kirjoittaa valokuvan ottamisen hetkellä ajankohtaisen sanan tai jonkun hauskan sanan, joka kertoo lisää kyseisestä hetkestä. Vuosien kuluttua valokuva ja siinä olevan puhekuplan teksti palauttaa muistot ja kuvaustilanteen mieleen. Puhekuplia voi käyttää monissa tilanteissa, mielikuvitus on vain rajana. Hassuttelua ja hyvää mieltä ei ole koskaan liikaa ja näiden puhekuplien avulla hassuttelu on tehty helpoksi. Tilaa nyt kolmen liitutaulun setti joko hauskaksi lahjaksi tai omaan käyttöön!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Näillä hauskoilla puhekupla-liitutauluilla on monta eri käyttömahdollisuutta. Niiden avulla saa lisää elävyyttä valokuviin, kun kirjoittaa aiheeseen sopivat tekstit liitutauluihin ja ottaa ne valokuvaustilanteessa kuvaan mukaan sopivassa asennossa. Hääkutsua varten otettavaan kuvaan voi puhekupliin vaikka lisätä sanat 'sanomme' ja 'tahdon'. Näin kuva kertoo jo kaikkein tärkeimmän viestin. Puhekuplan voi liittää viestin kera myös moneen lapsista tai lemmikkikissasta tai -koirasta otettavaan valokuvaan ja näin kuvaushetkestä jää muistoksi ehkä joku lapsen sanoma uusi sana tai jokin muu tapahtumahetkellä tärkeä oleva sana.

Puhekupla-liitutaulut voi pakata myös lomamatkalle mukaan ja tärkeistä nähtävyyksistä kun ottaa kuvia, voi kuvaan ottaa nuolen näyttämään nähtävyyttä ja nuolessa lukee sitten kyseisen nähtävyyden nimi. Näin ei heti unohdu, mistä monumentista oikein onkaan kyse. Puhekupla-liitutauluja voi käyttää kotona myös muistuttamaan jostain asiasta. Esimerkiksi viherkasvin viereen laitettu puhekupla voi pyytää antamaan lannoitetta joka kuukauden ensimmäinen lauantai. Tai joogamatto pyytää käyttämään sitä joka maanantai. Nuolen avulla voi kertoa vaikkapa vieras-WC:n suunnasta. Tilaa nyt monikäyttöiset ja hauskat puhekuplat liitutaulun muodossa!

Tuotetiedot

Puhekupla-liitutaulut

  • Pakkauksessa kolme liitutaulua ja kaksi liitua
  • Väri: musta
  • Pakkauksen mitat: 31 x 25 x 2 cm
2020-10-26T20:25:18+00:00