Tarvitsetko apua?

Puinen Muistilistateline

33,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
No nyt! Aina sopivan kokoinen muistilappu kauppaan mukaan joko itselle tai toiselle ostosten tekijälle! Kirjoita loppunut tuote heti paperille ja kun on aika lähteä kauppaan, repäise se näppärästi mukaasi – tuhraamatta liian suurta paperin palaa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Onko tapanasi käydä kaupassa ilman muistilappua? Silloin sinulle on tuttua se, että kauppaan astuttuasi unohdat totaalisesti sen, mitä kotoa puuttuu ja mikä olikaan se kaikkein tärkein ostettava tuote. Ja heti kotiin saavuttuasi muistat, mitä olisi pitänyt ostaa. Tässä sinulle on tarjolla ratkaisu ongelmaasi! Tammipuisella tukevalla ja tasaisella alustalla pyörivä paperirulla, josta voit ottaa aina sopivan kokoisen ostoslistan mukaasi. Sopivan pituinen paperi on helppo repäistä alareunassa olevan paperin ohjaimen avulla. Kirjoita listalle puuttuvat ja loppumassa olevat tuotteet sitä mukaa kun ne juolahtavat mieleesi, niin ne eivät tule unohtumaan kaupassa käydessä.

Rullassa on runsaasti paperia, joka ei lopu hetkessä kesken. Telineessä on kynäpidike, johon voit laittaa oman kynäsi. Mainio ja hauska lahjaidea huonomuistiselle ystävällesi tai tupaantuliaisiin viemisiksi. Tietenkin kätevä lahja ihan jokaiselle kaupassa ostoksilla kävijälle!

Tuotetiedot

Puinen muistilistateline

  • Tammea, ruostumatonta terästä
  • Koko: 32 x 9 cm
  • Sis. paperirullan Ø 80 x 70 mm
  • Sis. kynänpidikkeen, ei kynää
2020-09-28T23:51:11+00:00