Tarvitsetko apua?

Puinen vahvistin iPhonelle/Samsung Galaxylle

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kännykästä on tullut monelle käden jatke, joten sen vuoksi kännykän laittaminen jonnekin ”varmaan paikkaan” aiheuttaa yhä useammin koko asunnon mylläämistä vaativan etsinnän. Loistava lahja hänelle, jolla meinaa aina olla kännykkä hukassa ja latauksessa milloin missäkin, ja soittoääni liian hiljaisena. Tämä puinen kännykänpidike toimii paitsi paikkana puhelimelle, myös sen äänen vahvistimena!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tuttu tilanne: kännykkä tuli taas kotiin tultua laitettua jonnekin muualle kuin eteisen pöydälle, eikä sitä nyt löydy mistään. Olisiko sitten laukussa tai takin taskussa? Kännykälle kannattaa olla oma, vakinainen paikka, johon sen aina laittaa, niin ei tarvitse kiireessä sitä etsiä. Jos puolisolla, veljellä tai työkaverilla meinaa aina olla kännykkä hukassa, niin ei hätää. Tähän tyylikkääseen puiseen telineeseen ei vain voi olla laskematta rakasta puhelintaan. Siinä on myös kätevä aukko lataamista varten.

Kännykkäteline toimii myös kätevänä vahvistimena soittoäänelle. Useinhan käy niin, että kännykkä jää jonnekin toiseen huoneeseen eikä sen soittoa sitten kuulekaan. Ja juuri, kun se kiinnostava tyyppi päätti soittaa, tai kenties se olikin siitä työpaikasta? Tai jos tuntuu, että isä ei meinaa alakerrasta kuulla puhelimen soivan yläkerrassa, toimii teline myös pienenä vahvistimena. Enää tekosyy ”Sori, en kuullut kun soitit” ei päde!

Tuotetiedot

Puinen vahvistin iPhonelle/Samsung Galaxylle

  • Pakkaus sisältää: pidike ja resonanssivahvistin älypuhelimelle
  • Sopii iPhone4-7:lle ja Samsung Galaxy S6 Edgelle
  • Resonoiva kuori, joka vahvistaa äänet jopa 12 desibeliin asti
  • Myös muut älypuhelimet sopivat pidikkeeseen
  • Suunnittelijana Oliver Rudin
  • Materiaali: massiivipuu
  • Väri:ruskea
  • Mitat: 12 x 5 x 6 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-22T16:09:25+00:00