Tarvitsetko apua?

Puistokatu design-kukkamaljakko

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Huikean hieno design-tuote ja piristävä lisä kukkien rakastajan maljakkovalikoimaan. Kukat näyttävät seisovan ”Puistokadulla” kuin valtaväylää reunustavat puut ikään. Salaisuus ovat messinkiset tangot, joiden ympäri kukat pujotetaan. Parhaimmassa tapauksessa tanko piiloutuu kokonaan kukan varren sisään ja tuloksena on silmiä hivelevä ja mielikuvitusta kutkuttava kokonaisuus, jossa kukat seisovat näennäisesti ilman tukea. Upea ja arvokas lahja esimerkiksi appivanhemmille tai liikekumppanille. Tämä maljakko ihastuttaa ja ällistyttää muotoilullaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mitä ihmettä tuossa kukkavaasissa oikein tapahtuu, vieraat ihmettelevät, kun heidän eteensä kannetaan tämä ”Puistokatu” design-kukkamaljakko. Ja toden totta, kukat näyttävät uhmaavan painovoimaa ja fysiikan lakeja, sillä ne seisovat maljakossa kuin puistokadun puut ikään – pystyssä yksittäin, ilman näkyvää tukea. Illallispöydässä tämä komea sisustustuote varastaakin katseet ja aiheuttaa ansaittua puhetta.

Kuin hyvän taikurin silinterihatussa, salaisuus on tietenkin piilossa – kukkien varsien sisällä. ”Puistokatu” design-maljakko on nimittäin varustettu viidellä messinkisellä, ohuen ohuella tangolla, jotka sojottavat maljakon kannasta suoraan ylöspäin. Näin kukat voidaan pingottaa niiden varaan, ja yksittäiset kukat voidaan jopa pujottaa varrestaan niiden ympärille. Näin kukat näyttävät seisovan omilla jaloillaan kuin kedolla – tai kuin puut puistokadun varrella. Ja mikä parasta, tangot toimivat myös kastelukanavina: maljakon kantaan kaadetaan vettä ja kukat saavat otettua tarpeensa tankojen kautta.

”Puistokatu” design-kukkamaljakko on ehdottoman moderni ja tyylikäs sisustuselementti ja näin upea lahja kenelle tahansa kukkien ja sisustamisen ystävälle. Se on myös arvokas ja ylevä annettava virallisempiin tilanteisiin, esimerkiksi tärkeälle henkilölle merkkipäiväksi tai liikelahjaksi kollegalle. Tilaa nyt – erinomainen idea!

Tuotetiedot

  • mitat: 295 mm x 25 mm x 25 mm
  • materiaali: kiillotettu alumiini, sisältää viisi messinkitankoa
2020-10-21T11:35:44+00:00