Tarvitsetko apua?

Pullollinen rakkautta

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Pulloposti on erityislaatuinen rakkaudenosoitus, josta kuka tahansa ilahtuu. Pistä syvimmät tunteesi paperille, laita paperi pulloon ja ei kun odottamaan sopivaa hetkeä yllättää rakkaasi. Tätä rakkaudenosoitusta hän osaa arvostaa, se on yhtä varmaa kuin räntäsade marraskuussa. Myöhemmin pulloa voi säilyttää kodin paraatipaikalla, jossa se varmasti herättää vieraiden uteliaisuuden. Sopii kaikille, jotka haluavat osoittaa tunteensa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Haluatko paljastaa aidot tunteesi pitkäaikaisen ihailusi kohteelle? Tai kertoa jotain muuta tärkeää läheiselle henkilölle? Tietyistä asioista puhuminen voi olla yllättävän vaikeata – yhtäkkiä posket alkavat punottaa, hiki painuu otsalle, kädet tärisevät ja sanat menevät täysin sekaisin. Ei sen pitänyt olla näin monimutkaista! Onneksi on olemassa muita keinoja, millä viestin saa perille. Yksi odottamaton ja taatusti hauska sellainen on pullopostin lähettäminen.

Mistään rakettitieteestä ei kuitenkaan ole kysymys – pistä vain viestisi paperille unohtamatta hauskoja pullon mukana tulevia tarroja. Laita sitten paperi pulloon, äläkä unohda korkkia. Sen jälkeen odotat vain sopivaa hetkeä, jolloin haluat luovuttaa tärkeän viestin eteenpäin. Ehkä pullo ilmaantuu mystisesti eteenne, kesäisen rantakävelyn aikana? Tai sattuu eräänä päivänä makaamaan olohuoneen pöydällä kukkakimpun vieressä? Vaihtoehtoja on lukemattomia – vain oma mielikuvitus on rajana! Varmaa on ainakin se, että pullopostin saajaa yllättyy positiivisesti tästä omaleimaisesta lähestymistavasta. Unohda kömpelöt keskustelunavaukset, persoonattomat sähköpostit ja postissa hukkuvat postikortit. Pullopostin lähettäminen on paras tapa saada viestisi perille! Ja muista, että romanttisen viestin voi lähettää milloin tahansa, ei pelkästään ystävänpäivänä.

Tuotetiedot

  • tee se itse-setti
  • sisältää pullon, kortteja, etikettejä sekä tarroja lahjapakkauksessa
  • materiaali: lasi, korkki ja paperi
  • mitat: 4,5 x 4,5 x 10 cm
2020-07-12T20:45:33+00:00