Tarvitsetko apua?

Pullonavaaja-jääkaappimagneetti

21,90 €
Sis. alv
- +
Etsitäänkö teillä aina h-hetkellä pullonavaajaa siitä laatikosta, jonne se varmasti viimeksi laitettiin? Vai eikö joku kavereistasi edelleenkään ole saanut hankittua pullonavaajaa kotiinsa? Tämä jääkaappiin kiinnitettävä magneetti-pullonavaaja varmistaa, että pullonavaaja on aina saatavilla!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ei ole mitään pahempaa, kuin mennä lasipullojen kanssa esimerkiksi kotibileisiin, eikä asunnosta löydykään pullonavaajaa! Tai se on jostain syystä kadonnut jonnekin. Ja sitten etsitään sitä henkilöä, joka osaa avata pullon sytkärillä, pöydänkulmalla, avaimella tai muulla kyseenalaisella metodilla. Henkilö, jolla ei jostain syystä ole edelleenkään pullonavaajaa tai jolla se on aina hukassa, tarvitsee ehdottomasti tämän jääkaappimagneettina toimivan, tyylikkään pullonavaajan. Jo ihan vieraiden mielenterveyden kannalta!

Ja vaikka pullonavaaja taloudesta löytyisikin, niin tämä tyylikäs jääkaappimagneetti on silti oiva hankinta. Pullonavaajia ei voi koskaan olla liikaa… Loistava lahja niin pariskunnan ensimmäiseen omaan kotiin, tupareihin, syntymäpäiväjuhliin kuin ihan vain kimppakämppäänkin, josta pullonavaajat tuntuvat aina mystisesti katoavan… Tai työpaikan jääkaapin oveen, koska kukaan ei enää halua muistaa niitä after workeja, kun markkinointipäällikkö yritti tehdä vaikutuksen ja avata pullon hampaillaan…

Tuotetiedot

Pullonavaaja-jääkaappimagneetti

  • Mitat: n. 125 x 200 mm
2020-10-26T20:31:15+00:00