Tarvitsetko apua?

Pullonavaaja Potkija, punavalkoinen

19,90 €
Sis. alv
- +
Tämä tähtipelaaja on jo pelinsä pelannut jalkapallopelissä. Nyt siitä on tehty suosittu lahja jalkapallofaneille! Tämä Pelaaja aukoo olutpullot päähänsä istutetun avaajan avulla. Mainio lahja kotisohvalta aktiivisesti pelejä seuraavalle, janoiselle futisfanille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä Potkija on tuttu tähtipelaaja pöytämallisesta jalkapallopelistä ja nyt sen ura on ohi. Mutta potkija jatkaa vielä jalkapallon parissa ja riemastuttaa jalkapallofaneja. Varsinkin kotisohvalla televisiosta peliä seuraavat arvostavat suuresti tätä käytännöllistä Potkijaa, sillä sen avulla voi avata olutpullonsa. Jalkapalloa on miellyttävämpi katsella, kun kurkkua ei kuivaa - ja mikä parasta, pullonavaaja sopii mainiosti illan teemaan! Eikä ole väliä sillä, mitä peliä katsellaan. Se voi olla kiihkeä paikalliskamppailu kahden samantasoisen joukkueen välillä, puhumattakaan huipputasoa olevista Euroopan tai koko maailman mestaruuspeleistä. Pieni Potkija virittää oikeaan tunnelmaan koko kaveriporukankin.

Potkija-pullonavaaja on väriltään puna-valkoinen. Se on valmistettu käsityönä Belgiassa pyökkipuusta ja viimeistelty vesiliukoisella maalilla ja lakalla. Avaajaosa on kestävää metallia. Potkijan korkeus on näppärät 15 cm.

Tuotetiedot

Pullonavaaja Potkija, punavalkoinen

  • 100 % käsityötä
  • Valmistettu Belgiassa alkuperäisten jalkapallopelin potkijoiden innoittamana
  • Maalattu vesiliukoisella maalilla ja lakalla
  • Värit: punainen, valkoinen
  • Materiaalit: pyökkipuu, metalli
  • Mitat: 15 x 3 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-22T14:44:59+00:00