Tarvitsetko apua?

Pullonavaaja Potkija, viininpunainen & sininen

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Pullonavaaja Potkija on kestävästä pyökkipuusta ja metallista valmistettu loistava lahjaidea jalkapallofanille. Ei ole yhdentekevää, millä olutpullonsa avaa kotisohvallaan jalkapalloa katsoessaan. Väriltään viininpunaisella ja sinisellä Potkijalla avaat olutpullon ja olut virittää sinut sitten oikeaan tunnelmaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Belgialaiset nauttivat olutta tunnetusti suhteellisen runsaasti. Toisaalta he ovat myös jalkapalloilun suurkuluttajia. Siellä valmistetaan käsityönä myös nämä retrohenkiset, väriltään viininpunaiset ja siniset ja puiset avaajat, joita nyt viedään Belgian ulkopuolellekin. Oluen nauttiminen ja jalkapallon katseluhan kuuluvat kiinteästi yhteen. Olutpullo on mitä kätevintä avata tällä Potkija-avaajalla, joka virkistää katselua esimerkiksi kamppailusta Euroopan mestaruudesta tai miksei myös suosikkiseurasi paikallisottelua. Pullot auki, kippis ja kulaus!

Avaajan hauskan näköinen pelaaja on malliltaan tuttu pöytäjalkapallopeleissä käytetyistä pienistä pelaajahahmoista. Kaunis, pyökkipuinen varsi on väriltään viininpunainen ja sininen ja se on turvallisella vesiliukoisella maalilla maalattu. Metallinen avaajaosa on tukevasti kiinnitetty Potkijan "päähän". Potkija on 15 cm korkea. Kätevän kokoinen vaikka taskussa kuljetettavaksi. Erittäin hauska ja käytännöllinen lahjaidea jalkapalloa penkkiurheilunaan harrastavalle ystävällesi!

Tuotetiedot

Pullonavaaja Potkija, viininpuna-sininen

  • 100 % käsityötä
  • Valmistettu Belgiassa, saanut inspiraationsa alkuperäisistä jalkapallopelin potkijoista
  • Maalattu vesiliukoisella maalilla ja lakalla
  • Väri: Viininpunainen ja sininen
  • Materiaali: Pyökkipuu, metalli
  • Mitat: 15 x 3 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-22T05:00:02+00:00