Tarvitsetko apua?

Putkinaulakko

26,90 €
Sis. alv
- +
Käyttöesineiden ja huonekalujen ei tarvitse olla turhan vakavia ja tällä vanhan vesiputken näköisellä naulakolla saatkin rouheutta sisustukseen. Miksi ottaa sisustusta turhan vakavasti? Tähän naulakkoon kerää takkinsa ja laukkunsa mielellään ja hymy huulilla!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Upea naulakko, joka on muotoiltu vanhan vesiputken muotoon, ja jonka punaisiin pyöritettäviin lukkoihin voit ripustaa kaiken tarvittavan. Hauska esine omaperäisen tyylikkääseen sisustukseen - tuo oma persoonallisuutesi esille tämän naulakon avulla. Erinomainen kasvavien lasten ja teinien huoneeseen kokoamaan kaikki takit ja laukut helposti ja hauskasti löydettävään paikkaan!

Tukevasti seinälle kiinnitettävän naulakon voit laittaa poikittain perinteisen naulakon tapaan tai jos haluat hullutella, miksipä et ruuvaisi naulakkoa pystyyn tai vaikkapa vinottain.

Loistava lahjaidea rennolle sisustajalle tai omaan kotiin antamaan lisää säilytystilaa. Lahja, joka on saajalleen varmasti yllätys, mutta erittäin mieleinen ja käytännöllinen sellainen.

Tuotetiedot

Putkinaulakko

  • Metalliputki seinäkiinnityksellä
  • 3 punaista kiertolukkoa koukkuina
  • Pituus: 55 cm
2020-10-01T01:55:41+00:00