Tarvitsetko apua?

Puutarha suola- ja pippurisirotin

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Näiden eleganttien sirottimien myötä keittiöön saapuu raikas tuulahdus keskieurooppalaista puutarhatunnelmaa. Kauniit suola- ja pippurisirotin nimittäin istuvat käsi kädessä minikokoisessa puutarhakeinussa, ikään kuin maailmaa ihmettelemässä ja filosofista keskustelua käymässä. Upea design-tuote on tietenkin myös jokaisen keittiön välttämätön väline, sillä suolaa ja pippuria tarvitaan joka päivä ruoanlaitossa. Tilaa nyt lahjaksi vaikkapa sukulaisillesi tai ystäville arvokkaaksi tuparilahjaksi – upea sisustuselementti ja hauska tarve-esine!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nämä keraamisesta savesta valmistetut suola- ja pippurisirottimet ovat korkeinta laatua ja muodostuvat välittömästi keittiön katseidenvangitsijoiksi! Toki ne myös loistavat hienoissa vastakohtaväreissä: mustaa jauhetulle pippurille, valkoista puhtaan makuiselle merisuolalle! Suolaa ja pippuria tarvitaan jokapäiväisessä ruoanlaitossa, ja tämä ”Puutarha” sirotinsetti onkin sekä käytännöllinen että esteettinen annetava kotikokille tai ystävien keittiöön. Se on myös upea ja hienoja yksityiskohtia sisältävä design-tuote, joka kruunaa keittiön sisustuksen.

Puutarha suola- ja pippurisirotin on myös elegantti, käyttökelpoinen ja runollinen lahja, joka sulattaa sydämesi ja lisää ruoanlaittoosi sitä kuuluisaa ekstramakua. Upeasti muotoillut sirottimet istuvat teräksisessä riippukeinussa ja katsovat yhdessä maailmaa, ja keittiöön saadaan niiden mukana mannermaista tunnelmaa. Tässä on jälleen käypä todiste siitä, että suola ja pippuri kuuluvat yhteen ja maustavat ruoan kuin ruoan. Ilman ”Puutarha” suola- ja pippurisirotinta ruoanlaitosta puuttuu viimeinen silaus.

Puutarha suola- ja pippurisirotin on ohittamaton lahja vanhemmillesi tai omaan asuntoon muuttavalle sisarukselle, myös pukinkonttiin tai syntymäpäivälahjaksi parhaalle ystävällesi tai tupareihin näyttäväksi tuliaiseksi. Myös häälahjapöydässä ”Puutarha” sirottimet näyttävät kauniilta ja vaativat huomiota. Tilaa nyt ja ilahduta kotikokkia!

Tuotetiedot

  • materiaali: keramiikka, ruostumaton teräs
2020-10-24T02:06:31+00:00