Tarvitsetko apua?

Puuvarsijousi imukuppinuolilla ja maalitaululla

23,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Viritä nuoli ja ammu napakymppi – tämän upean leikkivarsijousen avulla lapsi oppii silmän ja käden koordinaatiota ja saa onnistumisen tunteita hyvin osutuista laukauksista. Kokonaan puusta valmistettu setti on ekologinen, legendaarinen ja perinnetietoinen – tällaisiahan lasten lelut takavuosina olivat. Tämä puuvarsijousi sopii niin isommille kuin pienemmillekin lapsille ja on takuuvarmasti mieluinen lahja kasvavalle nuorelle. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja anna lahjaksi omalle pojalle tai sukulaislapselle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Robin Hood ja Wilhelm Tell olivat takavuosina pikkupoikien esikuvia. Nuo sankarit sukkahousuissa osuivat nuolipyssyillään napakymppiin vaikka kuinka pitkältä matkalta, ja ampuipa Wilhelm Tell tarinan mukaan omenan kahtia sitä pitelevän poikansa pään päältä juurikin varsijousella.

Ennen pelikonsoleita ja älypuhelimia lapset leikkivät jousipyssyillä pihalla, sankareitaan matkien ja heidän innoittamanaan leikkien. Nyt voit lahjoittaa sukulaislapselle tai omalle jälkikasvullesi tällaisen hyvin nostalgisen ja perinteisen leikkikalun: puinen varsijousi ampuu puisia leikkinuolia, joiden päässä on imukupit, ja tarkoituksena on ampua kohti maalitaulua – tietenkin häränsilmää tavoitellen. Tämä oli pikkupoikien lempipuuhaa takavuosina, joten miksi et virittelisi vanhoja tapoja ja tottumuksia ja antaisi lapselle lahjaksi tätä hienoa leikkivarsijousta? Ripusta maalitaulu seinään ja katso, kuinka hauskaa lapsella on varsijousellaan kumipäisiä nuolia ammuskellessa.

Tämä varsijousisetti on valmistettu puusta ja on myös siten luonnonläheinen ja entistäkin perinnehenkisempi lahjaidea. Maalitaulu voidaan ripustaa esimerkiksi lastenhuoneen seinälle tai kesämökkitontilla puuhun – tätä leikkiä voi harrastaa niin sisälla kuin ulkotiloissa. Osta nyt läheiselle lapselle lahjaksi tämä aktivoiva ja silmän ja käden koordinaatiota parantava lelu. Mahtava lahjaidea!

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää puisen varsijousen, imukuppipäiset nuolet ja maalitaulun
  • mitat: varsijousi: 33 cm x 2 cm x 12 cm
  • maalitaulu: 30 cm x 30 cm x 0,5 cm
2020-10-27T07:56:47+00:00