Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Herzpuzzle mit Foto

  19,90 €
  Sis. alv
  DHL Express mahdollista
  - +

  Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

  Lapsena palapelien ääressä on monella tullut varmasti vietettyä hetki jos toinenkin, mutta ne sopivat loistavasti lahjoiksi myös aikuisille. Tässä todella persoonallinen lahja: sydämenmuotoinen, valitusta kuvasta tehty palapeli. Luova ja tyylikäs lahja, joka on varmasti saajansa mieleen ja näyttää hienolta valmiina!

  * Pakolliset kentät

  19,90 €

  Other customers bought

  Kuvaus

  Jos etsit tyylikästä ja persoonallista lahjaa erityiseen tilanteeseen, mitä mainion tapa päästä lahjansaajan sydämeen käy varmasti tämän sydämen muotoisen palapelin kautta! Valitse kaunis, hauska tai romanttinen valokuva albumista ja painata se palapeliksi. Annat sitten lahjansaajan koota itse lahjansa tai annat palapelin valmiiksi koottuna ja kehystettynä - kummin vain, se on täysin sinun päätettävissäsi!

  Yllätä ystävät tai sukulaiset seuraavassa juhlatilaisuudessa tämän luovan lahjan avulla. Kootkaa se yhdessä ja nauttikaa valmiista tuloksesta tai anna päivänsankarin itse kokeilla onneaan lahjansa kokoamisessa; varmaa on, että lahja tuottaa varmasti paljon iloa! Ja kun palapeli on koottu, on käsissä vahva ja kestävä muisto. Joka tilanteeseen sopiva lahja, jolle löytyy varmasti paikkansa!

  Tuotetiedot

  Muoto: sydän

  Palojen määrä: 104

  Koko: 255 x 210 mm

  2019-12-14T23:00:24+00:00