Tarvitsetko apua?

Pyyhekumit Futari

8,95 €
Sis. alv
- +
Pitkälle on edetty niistä ajoista, kun lyijykynän päähän kiinnitettyä pyyhekumia pidettiin edes jossain määrin kätevänä. Näitä jalkapallonpelaajia muistuttavia pyyhekumeja sen sijaan ei ehkä kannata edes yrittää käyttää pyyhkimiseen, sillä niille on tarjolla hauskempaakin käyttöä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt jokainen jalkapallon ja aivan erityisesti pöytäjalkapallon ystävä voi heittää hyvästit tylsille hetkille. Poimi nämä upeat futaripyyhekumit ostoskoriisi ja voit viedä pöytäjalkapallon mukanasi minne vain menetkin; kouluun, työpaikalle, lentokoneeseen, puistoon, kahvilaan jne. Tarvitset vain itseäsi mieluiten hieman huonomman vastustajan, kaksi kynää, joihin pyyhekumit kiinnitetään, sopivan pallon sekä pelikentän. Kentän voit yksinkertaisesti piirtää vaikkapa paperiarkille. Jos pelaajat ovat kovin kilpailuhenkisiä, myös tuomarin läsnäolo voi olla toivottavaa sanaharkan ja suurempien kriisien ennaltaehkäisemiseksi.

Tämä on jalkapalloa vaivattomimmillaan! Voit jättää nappulakengät ja säärisuojat kotiin, tarvitsemasi varusteet painavat vain hyvin vähän ja voit odottaa välttyväsi mustelmilta ja vakavammiltakin vammoilta. Silti matsi saa varmasti sykkeesi kohoamaan ja on tietysti ennen kaikkea hauskaa ajanvietettä – ainakin niin kauan kuin opettajasi tai pomosi ei löydä sinua pelaamasta kesken päivän.

Niin, ja voihan näitä pyyhekumeja tietysti käyttää tarvittaessa kirjoituksen pyyhkimiseenkin.

Tuotetiedot

Pyyhekumit Futari

  • Pyyhekumisetti, 2 kpl
  • Mitat: 4,5 x 2 x 11 cm
2020-09-27T09:39:32+00:00