Tarvitsetko apua?

Raaputettava maailmankartta - Valtameret

37,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Sanotaan, että matkailu avartaa, ja tämä kartta auttaakin sinua pitämään silmällä, missä kaikkialla oletkaan käynyt avartamassa maailmankatsomustasi. Tämä raaputettava maailmankartta keskittyy aivan erityisesti merialueiden maantieteeseen ollen erinomainen lahjaidea harrastajamaantieteilijöille, merenkulkijoille ja oikeastaan kenelle tahansa matkailusta kiinnostuneelle.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä kartta löytyy varmasti monen reppureissaajan toivelistalta! Raaputettavat maailmankartat ovatkin lisänneet suosiotaan, joten päätimme lisätä valikoimaamme vielä tämänkin maailmankartan, joka esittelee merialueet tavanomaista raaputus-maailmankarttaa tarkemmin. Aiemmin merenkulku kuului lähinnä vain paatuneille merikarhuille, mutta sittemmin purjehdusharrastus on levinnyt ”tavallisenkin” kansan pariin. Näin ollen myös merialueihin keskittyvä kartta lienee aiheellinen.

Muidenkin tarjoamiemme raaputettavien maailmankarttojen tapaan tämänkin kartan perusidea on yksinkertainen. Kartan maat on päällystetty ohuella, yksivärisellä pinnoitteella, joka raaputettaessa tekee tilaa altaan paljastuvalle värikkäälle tilkkutäkille. Perinteisesti vierekkäin sijaitsevat maat on esitetty eri värein, jotta maiden rajat kävisivät kartasta ilmi selkeästi. Kartta toimii siis raaputusarvan tavoin – ilman rahapalkintoja, tosin. Raaputa esiin maat, joissa olet jo käynyt tai joissa haluaisit käydä niin, että varmasti muistat, kuinka pitkälle maailmanvalloituksesi jo onkaan edennyt.

Ilmeisistä yhtäläisyyksistä huolimatta tämä kartta kuitenkin myös eroaa useista muista raaputettavista maailmankartoista. Kartta on nimittäin valmistettu korkealaatuisesta, läpinäkyvästä PVC:stä tavallisen paperin sijaan. Tämä tekeekin siitä tyylikkään, kestävän ja tavanomaistakin eksklusiivisemman lahjan, joka on todellinen katseenvangitsija kenen tahansa pallontallaajan seinällä.

Tuotetiedot

Raaputettava maailmankartta - Valtameret

  • Läpinäkyvä sinisellä hohdolla
  • Valtiot on päällystetty hohtavalla hopeakalvolla
  • Numeroitu maa-avain pienemmistä maista
  • Tietoa valtameristä ja muista merialueista
  • 15 koordinaattia merkittäviksi
  • Mitat: 59,4 x 82,5 x 0,2 cm
  • Materiaali: asetaatti, laminaatti, kalvo
2020-09-29T10:36:07+00:00