Tarvitsetko apua?

RACKPACK ”Robotti” viinilahjalaatikko kaiverruksella

29,90 €
Sis. alv
- +
Saammeko esitellä: tämä robotti on viinin ystävä. Tai ainakin se kantaa puisissa sisuksissaan viinipulloa lahjaksi hyvälle ystävälle – tässä onkin mitä persoonallisin ja näyttävin tapa antaa viinilahja! Kaiverruta robotin pintaan lahjoittamasi pullon vuosikerta ja yllätä lähipiirisi viiniharrastaja iloisesti!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kun mietit keinoja piristää tavanomaista mutta toki aina paikallaan olevaa viinilahjaa, tässä on oivallinen vaihtoehto. RACKPACK ”Robotti” viinilaatikko on nimittäin muotoiltu symppiksen robotin näköiseksi, ja sen sisään mahtuu yksi viinipullo. Tässä laatikossa kelpaakin viedä viini lahjaksi esimerkiksi tupareihin tai paketoida joulupaperiin.

”Robotin” kenties hauskin ominaisuus on siihen kaiverrutettava teksti: ylimällä rivillä on tilaa vuosilukupainatukselle, eli voit näin kirjailla laatikon kylkeen lahjoittamasi viinin vuosikerran. Viiniharrastajat arvostavat varmasti tätä pientä mutta merkittävää yksityiskohtaa. RACKPACK ”Robotti” onkin vitsikäs mutta arvostava lahjalisä kenelle tahansa viinin ystävälle – suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi!

Tuotetiedot

RACKPACK ”Robotti” viinilahjalaatikko kaiverruksella

  • kaiverrus kolmella rivillä (1. rivi: 4 kirjainta; 2. ja 3. rivi: 10 kirjainta)
  • laatikkoon mahtuu yksi viinipullo
  • materiaali: kuusi, FSC-sertifioitu
  • mitat: 12,5 cm x 16 cm x 35 cm
  • paino: 1 kg
2020-01-28T15:01:53+00:00