Tarvitsetko apua?

Rakennussarja Avaruuslaivasto - aurinkoenergiakäyttöinen

34,90 €
Sis. alv
- +
Rakennussarjat ovat aina hauskoja, olipa kyseessä sitten lapsi tai aikuinen. Tämä rakennussarja on jokaisen tekniikasta ja rakentelusta kiinnostuneen toivepakkaus, sillä se sisältäää runsaasti eri kokoamismomentteja. Tämä jännittävä avaruuslaivasto tarjoaa hauskoja hetkiä aivan kaikenikäisille rakentajille.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä on erittäin monipuolinen ja kerrassaan valloittava rakennussarja, josta voidaan rakentaa seitsemän erilaista avaruusaiheista mallia, kuten esimerkiksi avaruusaseman, astronautin, sukkulan ja koiran. Tämän erinomaisen rakennussarjan parissa aika kuluu ihan kirjaimellisesti kuin galaksin siivillä ja voit tämän lisäksi vielä saada laitteesi liikkumaan aurinkoenergialla ladattavan akun avulla.

Suorastaan täydellinen lahjaidea 10- 14 -vuotiaille lapsille, mutta tottahan toki myös hauskasta rakentelusta pitäville aikuisille, joilta löytyy juuri oikeanlaista pilkettä silmäkulmasta - leikkihän pidentää tunnetusti ikää!

Avaruus sekä erityisesti avaruusalukset ja muut tekniset avaruusvempaimet ovat juuri nyt suurinta huutoa, joten tämä rakennussarja on ihanteellinen lahja ihan jokaiselle pienelle avaruussankarille, joka on ilmaissut kiinnostustaan avaruutta kohtaan. Pakkaus tarjoaa runsaasti puhdetta tekniikasta kiinnostuneelle sekä valloittavia leikkejä hulppeiden rakennelmien parissa.

Tuotetiedot

Rakennussarja Avaruuslaivasto - aurinkoenergiakäyttöinen

  • Aurinkoenergialla toimiva
  • Koottavissa 7 eri malliin
  • Materiaali: Muoviosia - liimaa tai työkaluja ei tarvita
  • Suositellaan yli 10-vuotiaille lapsille
  • Opastava DIY-robotti
  • Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi – sisältää pieniä osia
2020-10-22T05:49:50+00:00