Tarvitsetko apua?

Rannekello Matemaattiset lausekkeet

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kyllästynyt perinteisiin rannekelloihin? Tee tylsästä klassikkolahjasta omaperäisempi tällä matemaattisella lausekekellolla! Täydellinen niille, jotka rakastavat haasteita ja yhtälöitä. Tämä kello tekee ajasta todellisen laskentatehtävän. Tiedäthän varmasti jonkun, jolle tämä sopisi?
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Muistatko Fibonaccin lukujonon? Yhtä varmasti kuin 1+1=2 ja niin edelleen, on tämä todellakin välkyin lahjaidea pitkään aikaan! Osoita, että tunnet ystäväsi tai perheenjäsenesi, ja ymmärrät, että jotkut vain tarvitsevat korkeamman matematiikan kellon!

On olemassa niitä tyyppejä, jotka laskevat valuuttakurssit sinulle sekunneissa matkustellessanne tai joita eivät mitkään sudokut aamiaispöydässä haasta. Tavallisen rannekellon lahjaksi antaminen heille olisi sama kuin itse saisit synttärilahjaksi valkoista tulostuspaperia – kerrassaan sielutonta! Tämän kellon neliöjuuret, potenssit ja murtoluvut haluavat tulla ratkaistuiksi. Loppulaskelma on tosin usein yksi ja sama: nyt on jo kiire! Tuote sopii myös hajamielisille professoreille, tohtoreille ja muille älyköille, sillä kello on onneksi suihkunkestävä. Musta, tyylikäs ja omaperäinen kello; mainio lahjaidea kaikille loogisille matemaatikoille – ja niille, jotka haluavat itseään sellaisina pitää! Tosinörtti tai ei, kaikki numeroihin vinksahtaneet haluavat tämän lahjan! Tik-tak, aika ostaa!

Tuotetiedot

Rannekello Matemaattiset lausekkeet

  • Tuntinumerot korvattu yhtälöillä
  • Vedenpitävä
  • Vaatii SR626SW -pariston (tulee mukana)
    2020-10-22T06:16:00+00:00