Tarvitsetko apua?

Rannekoru sydänriipuksella ja kaiverruksella

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Upeat kuulamaiset helmet muodostavat hienon ranneketjun, jota koristaa sydänriipus. Sydänriipukseen voit kaiverruttaa lahjan saajan nimen ja vaikka syntymäpäivän tai muun merkkipäivän. Sekä helmet että sydän ovat tehtyjä ruostumattomasta teräksestä ja niiden laadukas viimeistely tekee korusta miellyttävän ihoa vasten. Helmet on pujotettu elastiseen nauhaan, jolloin käsikoru on helppo laittaa ranteeseen ja ottaa ranteesta pois. Kuulamaisista helmistä tehty koru on moderni ja tyylikäs asuste nuorille ja nuorekkaille!

Tälle tuotteelle ei ole saatavilla vaihtoehtoja.

  

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Hienoa hopeista hohtoa tuova jaloteräksinen rannekoru on loistava lahjaidea ystävälle, tyttärelle tai vaikka kummilapselle. Sydänriipukseen tulee maksimissaan kuuden merkin mittainen nimikaiverrus sekä halutessa riipukseen saa kaiverrettua myös päivämäärän. Pieniltä kuulilta näyttävät teräksiset helmet sopivat kauniisti yhteen teräksisen riipuksen kanssa. Korua voi käyttää vaikka päivittäin, se näyttää hienolta niin farkkujen ja t-paidan kuin kesämekonkin kanssa. Ranneketjua voi käyttää myös muiden korujen kanssa, metalliset helmet täydentävät hyvin esimerkiksi nahkaisia rannekoruja ja vaikka lasihelmistä tehtyjä koruja.

Muodikkaan rannekorun halkaisija on noin 6,5 senttimetriä ja paino noin 50 grammaa. Sydänriipuksen koko on noin 2 x 2 x 0,2 senttimetriä ja siihen sopii kauniisti nimi kaiverrettuna päivämäärän kera. Nimelle on varattu tilaa kuuden merkin verran ja päivämäärä on muotoa pp.kk.vvvv. Mikäli lahja tulee rippilapselle, päivä voi olla vaikka konfirmaatiopäivä. Nimen sijasta kaiverruksessa voi käyttää vaikka nimikirjaimia tai jotain muuta tärkeää sanaa. Yksilöllisen kaiverruksen omaava koru on aina miellyttävä lahja ja sen saaja muistaa aina, keneltä lahjan sai. Tilaa nyt moderni rannekoru sydämen muotoisella riipuksella, jossa nimi on kauniisti kaiverrettuna.

Tuotetiedot

Rannekoru sydänriipuksella ja kaiverruksella

  • väri: hopea
  • materiaali: ruostumaton teräs
  • rannekorun halkaisija: noin 6,5 cm
  • sydänriipuksen mitat: noin 2 x 2 x 0,2 cm
  • paino: noin 50 g
  • kaiverruksen maksimimerkkimäärä: 6 + päiväys muotoa pp.kk.vvvv
2020-09-24T10:39:13+00:00