Tarvitsetko apua?

Rannerengas ketjulla ja kaiverruksella

49,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä rannerkoru on klassisen kaunis pukeutumislisä kaikille tyylinsä tunteville daameille: keinonahkarannekkeen sisällä kiertää metallinen ketju, ja lisäksi koru on viimeistelty pienellä pyöreällä riipuksella. Tästä ei naisen lahja enää kauniimmaksi muutu, joten ihastuta nyt läheistäsi ja tilaa hänelle tämä upea tuote lahjaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Klassinen, muodikas ja henkilökohtainen – tähän naisen pukeutumista upeasti juhlistavaan rannerenkaaseen voidaan kirjailla viesti: ehkäpä haluat vain kaiverruttaa lahjansaajan nimen koruun tai määrittää jonkin iskulauseen korun kylkeen – valinta on sinun! Upea tuote koostuu kahdesta sisäkkäisestä renkaasta, toinen keinonahkaa ja toinen metallia. Lisäksi renkaisiin on kiinnitetty kaunis pyöreä riipus. Tästä ei korusuunnittelu enää kauniimmaksi muutu!

Tilaa nyt tämä kaunis rannekoru lahjaksi elämäsi tärkeälle naiselle. Koru on jo sinänsä aina osuva lahjaidea, ja kyseinen tuote on vielä henkilökohtaisen kaiverruksensa ansiosta entistäkin osuvampi. Valloittava lahjaidea, toteamme lahjat.fi-toimituksessa!

Tuotetiedot

  • värit: musta, keltakulta
  • materiaalit: keinonahka, metalli
  • rannekkeen pituus: 15,5 cm
  • kaiverrus enintään 30 kirjainta, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-12-12T20:34:30+00:00