Tarvitsetko apua?

Reluctant hääkakkukoriste

Alkaen: 19,90 €
Sis. alv
- +
Nämä hauskat ja takuuvarmasti erilaiset hääkakkukoristeet varastavat huomion hääkakun päällä, huvittavat vieraita ja tuovat hääjuhlaan tervetulleen annoksen itseironiaa. Rohkeat hääparit asettavat Reluctant-koristeen kakulle, herättävät keskustelua ja voivat myös kertoa olosuhteista, jotka kosintaan ja vihkimiseen johtivat. Tai sitten ne vain tuovat piristettä ja kevennystä hääruokailuun. Vieraasi nauravat takuuvarmasti hauskoille koristeille ja itsehän voitte vihkikumppanisi kanssa viestiä keskenänne vain teille kuuluvia salaisuuksia. Tilaa heti häihisi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Onko koskaan käynyt mielessä, että joskus vihkiseremoniaan johtaneet tapahtumat ovat niin ikään olleet täynnä myötä- ja vastamäkiä, toinen osapuoli on saattanut jopa kieltäytyä aluksi kosinnasta ja tie alttarille on ollut mutkia täynnä? Vihkikumppaninsa on ehkä jopa joutunut kirjaimellisesti raahaamaan alttarille. Nämä Reluctant-hääkakkukoristeet paljastavat häitä edeltäneet olosuhteet – ehkä! Tai sitten ne ovat vain hääparin hersyvää huumoria ja räväkkyyttä, aseteltuna hauskasti kakun päälle. Reluctant-hääkakkukoristeita on kaksi erilaista, Reluctant Bride, jossa sulhanen vetää jaloista morsianta alttaria kohti, ja Reluctant Groom, jossa sama asetelma on käännetty toisin päin.

Rohkeat ja ennakkoluulottomat hääparit koristelevatkin kakkunsa Reluctant-hääkakkukoristeella. Koristeen ympärille syntyy varmasti paljon naurua ja keskusteluakin, ja koriste ei takuuvarmasti jätä ainuttakaan häävierasta tunteettomaksi tai kylmäksi. Tämä onkin jokaisen itseironisen ja miksei vakavamielisemmänkin hääparin hauskin etukäteinen lahjaidea itselleen suurta päivää varten. Ja häiden jälkeen Reluctant-koriste löytää tiensä hyllyyn, sekä muistuttamaan tuon upean päivän tapahtumista että kenties kertomaan omaa salaista kieltään, jota vain hääpari itse ymmärtää. Huomiota vaativa ja samaan aikaan humoristinen lahjaidea kaikille häitään juhliville.

2020-07-12T20:00:10+00:00