Tarvitsetko apua?

Retro-seinätarrat

7,90 €
Sis. alv
- +
Upea setti seinätarroja, joiden malleina on käytetty 1950-luvun mainoskylttejä. Näiden tarrojen avulla voi loihtia täysin uuden tunnelman uuteen tai vanhaankin kotiin. Tarrat ovat kooltaan 21 x 30 senttimetriä ja niiden kiinnitys seinäpintoihin käy helposti. Tarrojen poisto on myös helppoa, sillä ne lähtevät helposti irti seinästä. Tarrat eivät sovi pelkästään seinien koristeiksi, vaan niillä voi somistaa myös kaappien ovia, minkä lisäksi ne sopivat hyvin vaikkapa vinokaton kuvittajiksi. Tärkeintä on, että seinän tai katon pinta on sileä. Tilaa nyt tämä 18 tarran setti tupaantuliaislahjaksi tai itselle omaan kotiin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Usein uuteen kotiin muuttaessa seinät ovat pitkään ilman sopivia tauluja ja kuvia. Mikäli 1950-luvun tunnelma miellyttää, sellaisen pystyy loihtimaan upeiden vintage-tarrojen ansiosta helposti ja nopeasti. Pakkauksen 18 tarraa sopivat väritykseltään hyvin yhteen ja tuovat leppoisaa 1950-luvun henkeä vaikkapa uuden asunnon ruokailutilaan. Sammaleen vihreää taustaa varten nämä tarrat sopivat erinomaisesti ja viininpunainen väri tuo tarrat loistavasti esiin taustastaan.

Tarroja voi käyttää yksittäin vaikkapa jääkaappia koristamassa tai niistä voi tehdä seinälle upean, fiftaria henkivän kollaasin. Kollaasi sopii hyvin esimerkiksi sohvan kanssa samaan tilaan tai ruokailuryhmän yhteyteen. Tarrojen kuvia ja niiden yksityiskohtia on mukava katsella ja ehkä niistä saa myös mukavia keskusteluja aikaiseksi. Jollekin tarrat tuovat muistoja mieleen ja joku saattaa omata vielä alkuperäisiä vintage-kylttejä omalla ullakollaan. Retro-aiheiset tarrat eteistiloissa luovat omanlaisen tunnelman heti asuntoon sisäänastuessa. Jos 50-luku ja vintage-tyyli ovat sydäntä lähellä, tämä upea 18 tarran setti tulee silloin oikeaan osoitteeseen. Elvis soi taustalla, retro-tarrat koristavat seinää ja iltapalana tarjoillaan hot dogeja. Se vasta on ihanaa elämää!

Tuotetiedot

Retro-seinätarrat

  • pakkauksessa 18 erilaista tarraa
  • tarrat soveltuvat seinälle kiinnitettäviksi
  • materiaalit: paperi, muovi
  • osa tarroista vaakasuuntaisia, osa pystysuuntaisia
  • mitat: A4 (noin 21 x 30 cm)

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-26T10:21:45+00:00