Tarvitsetko apua?

Retroeväslaatikko

Alkaen: 14,90 €
Sis. alv
- +
Tunnelmat vievät välittömästi takaisin 1950-luvulle tämän upean eväslaatikon siivittäminä – kun Elvis oli vasta nuori tulokas, televisio uusi keksintö ja amerikanraudat kenties komeampia kuin koskaan aikaisemmin. Kun pakkaat eväsleivät tai lounasannoksen tähän vintage-henkiseen laatikkoon, muistot ja mielikuvat kultaisesta 1950-luvusta aktivoituvat. Toki eväslaatikko on myös erinomaisen kätevä lounasboksi: ei enää pahanmakuisia työpaikkalounaita, kun voit laittaa ruoan kotona ja ottaa sen laatikossa mukaan. Hieno lahjaidea, tilaa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lounashan on päivän aterioista kenties merkittävin. Se katkaisee työpäivän näppärästi keskeltä kahtia, ja aamupäivän tehokkuuden jälkeen saa olla lounaan ajan rentoutunut ja nauttia hyvää ruokaa. Lounaalla keksitään ideoita, luodaan uutta ja kuullaan mielenkiintoisimmat juorut. Ja on aina bonus, jos ruoka on erityisen maukasta – mutta tähänhän se usein kaatuu. Työpaikkaruokaloiden tarjonta saattaa olla valjua, puhumattakaan kouluruokaloista tai opiskelijaruokaloista. Tekisi mieli kantaa omat eväät mukana, mutta se on usein hankalaa ja vaatii juuri sopivanlaista lounasrasiaa.

Nyt esittelemmekin ratkaisun: tämä retroeväslaatikko on jokaisen lounastajan paras kaveri ja aivan pistämätön lahjaidea niin työläisille, koululaisille kuin opiskelijoillekin. Laatikkoon mahtuu mukavasti pari paksua eväsvoileipää tai vastaavasti lämmin ateria lisukkeineen. Kun teet omat eväät muutaman kerran, et enää edes halua mennä muiden valmistamiin lounaspöytiin, niin mukavaa oman lounaan mukaan ottaminen on.

Tämä eväslaatikko tulee kahdessa eri kuosissa, nostalgiantäytteisissä 1950-luvun putkiradio- ja -tv-designeissä. Tämä onkin hauska lahjaidea esimerkiksi isälle tai äidille, jotka saattavat muistaa vielä, miltä 1950-luvun elektroniikka näytti. Tilaa heti ja anna vanhemmillesi lahjaksi kätevä eväsboksi sekä palanen muistoja.

Tuotetiedot

  • materiaali: metalli, muovi
  • mitat: 18,5 x 18,3 x 7,1 cm (radio), 20 x 18 x 7 cm (tv)
  • paino: 335 g

Tuotetiedot

  • materiaali: metalli, muovi
  • mitat: 18,5 x 18,3 x 7,1 cm (radio), 20 x 18 x 7 cm (tv)
  • paino: 335 g

Tuotetiedot

  • materiaali: metalli, muovi
  • mitat: 18,5 x 18,3 x 7,1 cm (radio), 20 x 18 x 7 cm (tv)
  • paino: 335 g

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-29T02:11:36+00:00