Tarvitsetko apua?

Retroflipperi opaskirjalla

89,90 €
Sis. alv
- +
Cool, coolimpi, flipperi! Tämä äärettömän tyylikäs miniatyyripeliautomaatti muuttaa olohuoneen peliluolaksi, jossa peliautomaattien valot vilkkuvat ja äänitehosteet kaikuvat. Flipperin mukana tulee opaskirja, jossa on paljon tietoa flipperipelin historiasta, pelivinkkejä sekä rikkinäisten flippereiden korjausohjeita. Aivan ehdoton lahjaidea kaikille niille, joita flipperiautomaatit vetävät pelihalleissa vastustamattomasti puoleensa. Osta lahjaksi sukulaislapselle, omalle teini-ikäisellesi tai ihan kenelle tahansa peleistä viehtyneelle: retroflipperi ilostuttaa niin pelaajaa kuin aiheesta kiinnostunutta lukijaakin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tiedäthän flipperipelin, tuon pelihallien ja baarien vakiovarusteen, jossa pyritään pitämään metallikuula pelissä kahden muovisen mailan avulla mahdollisimman pitkään. Flippereiden varhaishistoria juontaa juurensa 1800-luvun Ranskaan ja Englantiin, missä kehiteltiin yhä flipperipelin perustana oleva jousimekanismi: pallo ammutaan vuonna 2016 peliin vedettävällä jousilaukaisimella niin kuin 200 vuotta sittenkin. Flippereiden varsinainen kultakausi alkoi toisen maailmansodan jälkeen USA:ssa, missä kehitettiin klassisimmat, keräilijöiden yhä himoitsemat flipperit.

Nyt ei tarvitse metsästää aitoa flipperilaitetta nauttiakseen kotioloissa tästä klassisesta arcade-pelistä. Tämä hieno retroflipperi on nimittäin niin lähellä aitoa kokemusta kuin vain olla voi, ja se onkin erinomainen lahjaidea kaikille flipperi-intoilijoille ja satunnaisimmillekin flipperinpelaajille. Retroflipperin ääni- ja valotehosteet ovat aitoja, ja laite levittääkin rehellistä pelihallitunnelmaa jokaiseen olohuoneeseen. Pelattavuudeltaan retroflipperi on erinomaisen toimiva, ja tämän ääressä viettääkin intensiivisiä pelisessioita mielellään.

Saat tämän huikean pelipaketin mukana 40-sivuisen opaskirjan, joka esittelee laajasti flipperin historiaa. Kirjassa on myös pelivinkkejä sekä esimerkiksi flipperilaitteen korjausohjeita. Tämä on ehdoton must have -kirja kaikille pelistä kiinnostuneille. Tilaa heti hieno retroflipperi lahjaksi sukulaisellesi, omalle lapsellesi tai vaikkapa vanhemmillesi heidän nostalgiannälkäänsä tyydyttämään.

Tuotetiedot

  • mitat: 27,1 cm x 9,3 cm x 55,6 cm
  • opaskirja: 40 sivua, värikuvat
  • laite tarvitsee 3 kpl 1,5 voltin paristoja (tyyppi LR14)
  • ei alle kolmevuotiaille – pieniä osia
  • ikäsuositus: 8–99
2020-09-30T10:15:37+00:00