Tarvitsetko apua?

Retrohenkinen Coca-Cola peltikyltti

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä hieno Coca-Cola aiheinen peltikyltti sopii lahjaksi kaikille 1950-luvun ystäville ja retrohenkisyydestä pitäville. Kyltti tuo samalla mukanaan tuulahduksen rock and roll -musiikista ja upeista 50-luvun kellohameista, joiden helmat hulmusivat tämän uuden musiikkisuunnan synnyttämän tanssin pyörteissä. Kyltin nostalgiaa lisäävät klassinen Coca-Cola design ja ajan patinaa henkivä väritys. Vaikuttaa ihan siltä, että kyltti olisi jo vuosikymmenten ajan koristanut amerikkalaisen ravintolan miljöötä yhdessä nahkaisten penkkien ja kromin värin kera. Tilaa nyt tästä tämä upea kyltti ihastuttamaan nostalgian ystävää!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Retrohenkisten, peltisten kylttien suosio on ollut jo pitkään huimaa. Etenkin 1950-luvun tunnelmasta rock and roll -musiikkeineen ja kyseisen vuosikymmenen muodista sekä sisustuksesta syttyville nostalgikoille erilaiset vanhoilta vaikuttavat kyltit tuovat aina hymyn huulille. Peltisiä kylttejä voi käyttää sisustuselementteinä esimerkiksi keittiössä tai ruokailutilassa tai vaikkapa harrastehuoneessa, jossa keräilijä säilyttää muita kallisarvoisia 50-luvun esineitään. Tässä Coca-Cola kyltissä näkyvä viiden sentin hinta kertoo ajasta, jolloin cokispullon hinta oli sopimuksin asetettu pysymään samana läpi vuosikymmenten. Vasta myöhemmin Coca-Cola konserni pystyi muuttamaan hinnoittelua, mutta tuosta viiden sentin hinnasta muistuttaa myös tämä nostalginen kyltti.

Kyltti on tehty vahvasta teräspellistä ja se on prässätty keskeltä reunoja korkeammalle. Osittain vihreää ja osittain punaista taustaa vasten oleva Coca-Colapullo jättää varjon punaiseen osaan ja näyttää siltä, kuin pullo leijuisi ilmassa. Coca-Colan logo ja tekstit mainostavat tätä kaikkien tuntemaa virvoitusjuomaa. Peltisen kyltin nurkkiin on porattu reiät, jotta tämän sisustuselementin ripustaminen hoituisi nopeasti ja vaivattomasti. Suosittelemme tätä lahjaa lämpimästi!

Tuotetiedot

Retrohenkinen Coca-Cola peltikyltti

  • koholle prässätty peltikyltti
  • kulmissa reiät kiinnitystä varten
  • materiaali: vahva teräspelti
  • mitat: 20 x 30 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-26T18:27:56+00:00