Tarvitsetko apua?

Revolveri shottilasisetti

8,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Varoitus: nyt ammutaan kovilla! Tai ainakin lahjan antajan panokset ovat huippukorkeat, sillä näitä shottilaseja coolimpaa lahjaa on vaikea keksiä. ”Revolveri” shottilasien kahvana toimii revolverin kahva ja itse lasit ovat ”frozen”-pinnotteisia – näyttävät siis suoraan pakastimesta otetuilta. Pakkaus sisältää neljä lasia, ja se onkin täydellinen tuliainen esimerkiksi ystävien pokeri-iltaan tai hyvien frendien tupareihin. Nämä shottilasit eivät jätä paatuneintakaan lännensankaria kylmäksi. Täydellinen lahjaidea – tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Revolverisankareiden, lännenmiesten, lehmipoikien ja senioritojen ykköslasi on tässä: upea ”Revolveri” shottilasi näyttää siltä, kuin lasin läpi olisi isketty pistooli – tyylikäs design ja hauska kahva lasiin, josta saa nyt muutenkin kiinni kuin pelkällä kouralla. Ja vaikka pokerionni pettäisi, ässä valuisi hihasta pöydälle ja saluuna ei ole enää riittävän iso kaikille cowboyille, aina voi nostaa vielä yhden maljan näillä hauskoilla snapsilaseilla.

”Revolveri” shottilasit toimitetaan neljän kappaleen pakkauksena, ja tämä onkin erinomainen tuliainen esimerkiksi ystävän järjestämään korttipeli-iltaan. Voitte pokerin tai ristiseiskan läiskimisen lomassa kohottaa maljan näillä asiaankuuluvilla laseilla. Toki ”Revolveri” shottilasit toimivat myös hienosti syntymäpäivälahjana ystävälle, veljelle tai siskolle – myös tuliaisena ensimmäiseen omaan kotiin. Ne näyttävät baarikaapissa tai astiahyllyssä erinomaisen cooleilta ja tuovat kodin sisustukseen tiettyä villin lännen tunnelmaa.

”Revolveri” shottilasit on käsitelty näyttämään juuri pakastimesta otetuilta, ja tämä niin sanottu ”frozen”-ulkoasu on omiaan saamaan juoman maistumaan vielä makoisammalta. ”Revolveri” shottilasit ovatkin jokaisten juhlien ehdoton highlight ja mainio rekvisiitta illanistujaisiin. Osta nyt lahjaksi ja ilahduta lähipiirisi lännensankaria näillä komeilla ja tyylikkäillä laseilla.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää neljä lasia
  • mitat: 6 cm x 8 cm
2020-10-21T12:10:22+00:00