Tarvitsetko apua?

Revolverimuki

11,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tästä parhaalle ystävällesi tai isoveljelle taatusti miehekäs kahvimuki! Ota kahvasta tukeva ote, kaada kaffet revolveri-mukiin ja nauti kupponen! Aseharrastajille ja aihepiiristä kiinnostuneille tämä on loistava ja persoonallinen lahjaidea, joka kääntää katseita niin kuivauskaapissa kuin toimiston kahvihuoneessakin. Muki on optimaalisen kokoinen isoihinkin kahvihetkiin, ja erikoislaatuinen design saa kuuman mokan maistumaan rehevämmältä. Anna lahjaksi vaikkapa armeijan leipiin matkustavalle sukulaispojalle läksiäislahjaksi. Hauska ja tiedostava lahja, joka herättää tunteita.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä mattamusta, revolverin kahvalla varustettu juomamuki vangitsee katseet kaikkialla, kuivauskaapin hyllyssä, työpöydällä tai aamukahvikeskusteluissa, vaikkapa ystäväsi tupaantuliaisissa. Vie revolverimuki tupareihin lahjaksi ja todista, kuinka kämppiksien ja muiden juhlijoiden leuat putoavat ensin ällistyksestä, sitten kateudesta välittömästi lattiaan. Revolverimuki on voimakas ja persoonallinen lahjaidea uskalikoille, ja varastaa huomion lahjapöydällä!

Revolverimuki on ällistystä ja puhetta herättävä esine, vetoisuudeltaan täydellinen kahvi- ja teehetkiin. Paksut posliinireunat pitävät kuuman juoman miellyttävän lämpöisenä pitkään. Anna lahja esimerkiksi isoveljelle, ja hän ei enää koskaan halua juoda muunlaisesta mukista aamulatteaan.

Parhaat lahjat herättävät keskustelua! Vie muki lahjaksi parhaalle ystävällesi, ja intoudutte aiheen ympärillä syvällisiin keskusteluihin. Aseista – ja siten myös – on jokaisella mielipide, ja hyvä niin. Hilpeä vinkki: Kokeile revolverimukia myös lahjaksi aseita vastustavalle frendillesi ja mittauta hänen huumorintajunsa.

Toimiston kahvihuoneessa revolverimuki on yllättävän käytännöllinen. Työkaverit eivät varmasti ainakaan vahingossa ”lainaa” mukia omiin kahvihetkiinsä, sillä moisestahan jää välittömästi kiinni – niin huomiota herättävä revolverimuki on. Tämä lahja on täysin välttämätön hänelle, jonka kahvihetket menevät kadonneen kupin takia toistuvasti pilalle.

Tuotetiedot

  • väri: mattamusta
  • mitat: 12 cm x 21,5 cm
2020-09-21T17:35:57+00:00