Tarvitsetko apua?

Ripustin XXL-Pyykkipoika

17,90 €
Sis. alv
- +
Tällä pyykkipojalla on monta käyttömahdollisuutta! Hauskan näköisen pyykkipoikaripustimen voi asentaa vaatekoukuksi seinälle, ja sen yläosassa on mahdollista säilyttää tärkeitä valokuvia tai muistilappuja. Takaa löytyy myös vahva magneetti, jonka avulla voit kiinnittää sen jääkaapin oveen muistilappusten pidikkeeksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hauskat luonnonväriset pyykkipojat kiinnität helposti mukana seuraavilla kiinnitystarvikkeilla seinään ja voit halutessasi myös maalata ne oman värimieltymyksesi mukaan – vaikkapa yhden ripustimen jokaisen perheenjäsenen omalla lempivärillä! Ripustimet sopivat hyvin myös käytettäviksi jääkaappimagneetteina lippusten ja lappusten pidikkeiksi. Taustalla olevat kaksi magneettia ovat tehokkaita niin sanottuja supermagneetteja, jotka pitävät varmasti muistilaput paikoillaan. Vahva ripustin on kivan näköinen seinälle asennettuna, ja naulakoitahan ei ole koskaan vaatteille liikaa. Koukku kestää jopa 5 kg painoa, joten siihen voi aivan hyvin ripustaa jopa talvitakinkin. Asenna kaikki 3 pakkauksessa tulevaa ripustinta rinnakkain, niin niistä muodostuu aivan upea pieni naulakko!

Hauska ja erilainen lahjaidea vaikkapa tupaantuliaisiin vietäväksi ystävälle tai tuttavalle. Kiva yllätyslahja myös opiskelijaboksiin tai nuoren ensimmäiseen omaan kotiin. Mahtava lahja omaperäisille ja ehkä hiukkasen boheemeille ihmisille!

Tuotetiedot

Ripustin XXL-Pyykkipoika

  • Sisältää 3 kpl
  • Kiinnitystarvikkeet mukana
  • 2 taustamagneettia
  • Koukku kestää 5 kg painon
  • Mitat: n. 1 x 3,5 x 17 cm
  • Materiaalit: vaneri, ruostumaton teräs, neodyymimagneetti

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-22T16:14:52+00:00