Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
 • Henkel links
 • Henkel rechts

T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Romanttiset pariskuntamukit vapaavalintaisilla kuvilla

  21,90 €
  Sis. alv
  DHL Express mahdollista
  - +

  Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

  Tässä täydellinen lahjaidea kaikille romantikoille! Nämä suloiset pariskuntamukit vapaavalintaisilla kuvilla saavat rakkaasi sydämen lyömään lempeään tahtiin jo aamupalapöydässä! Pariskuntamukit sopivat hyvin yllätykseksi myös vaikka läheisille ystävyksille! Hauska ja hempeä lahjaidea rakkaalle!
  21,90 €

  Other customers bought

  Kuvaus

  Tästä mukista tulee varmasti rakkaasi tai parhaan ystäväsi vakituiseen käyttöön vihitty kahvi- taikka teemuki. Yhteensopivat, harmonisen parin muodostavat mukit saavat persoonallisen loppusilauksen vapaavalintaisista kuvista, joiden avulla osoitat, että sydämenne kuuluvat yhtä erottamattomasti yhteen kuin nämä mukitkin. Pariskuntamukien avulla osoitat romanttisella ja persoonallisella tavalla rakkaallesi tai parhaalle ystävällesi, kuinka tärkeä ja korvaamaton hän sinulle on. Jopa ei niin ansioituneiden aamuihmisten päivä alkaa lempeällä ja leppeällä tavalla, kun asetat tämän suloisen mukipariskunnan aamupalapöytään lämpöä ja hellyyttä tuomaan. Suloiset mukit, jotka symboloivat yhteenkuuluvuutta ja rakkautta, sulattavat varmasti jokaisen sydämen!

  Näiden mukien ihastuttava ulkomuoto pitää huolen siitä, että lahjansaaja ottaa ne varmasti ilolla vastaan. Suloinen, sydämenmuotoinen kahva ja persoonallisen loppusilauksen luova vapaavalintainen kuva, tekevät näistä kahvi- taikka teemukeista täydellisen lahjaidean, joka ilahduttaa omistajaansa päivittäin. Virkistävä kahvi tai lämmittävä tee maistuu näistä mukeista nautittuna kaksin verroin herkullisemmalta. Pariskuntamukit vapaavalintaisilla kuvilla ja suloisella sydämenmuotoisella kahvalla ovat taianomaisen kaunis lahjaidea kaikille pariskunnille ja ne sopivat jokaista romanttista ja rakkaudentäyteistä hetkeä juhlistamaan! Persoonallinen ja suloinen lahja sekä omalle rakkaalle että parhaalle ystävälle!

  Tuotetiedot

  • Romanttiset pariskuntamukit vapaavalintaisilla kuvilla
  • Pakkauksen kuuluu kaksi mukia sydänkahvalla
  • Molemmat mukit on yksilöitävissä vapaavalintaisella kuvalla
  • Materiaali: keramiikka
  • Mitat: korkeus n. 9 cm, Ø n. 8 cm
  • Huom! Mukit eivät ole tarkoitettu tiskikoneessa pestäviksi
  2020-06-06T02:22:57+00:00