Tarvitsetko apua?

Rosé-kullattu kynttilänjalka nimikaiverruksella

64,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä jalomuotoinen kynttilänjalka koristaa hienosti niin terassia kuin parvekettakin. Tuulensuojus pitää huolen siitä, että kynttilä ei sammu kovassakaan puhurissa. Kuparipinnoitteen saanut jalkaosa kimaltelee kaukaksi ja näyttää uskomattoman kauniilta. Kaiverruta kivan lahjaidean kylkeen vielä lahjansaajan nimi – oivallista, eikö totta?

* Pakolliset kentät

64,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Kauniille sisustuselementeille on aina tilausta, ja tämä kuparipinnoitettu kynttilänjalka onkin aivan upea lahjaidea esimerkiksi vanhemmillesi tai hyville ystäville heidän uuteen kotiinsa. Voit lisäksi kaiverruttaa kynttilänjalkaan lahjansaajan nimen, ja näin sinulla on käsissäsi henkilökohtainen ja varmasti miellyttävä lahjatuote.

Kynttilänjalka on varustettu kauniilla tuulensuojuksella, johon nimikaiverrus sijoitetaan. Tämä sisustustuote toimii hienosti asetettuna vaikkapa parvekkeelle tai terassille. Oiva lahjaidea vaikkapa vanhemmillesi pyöreinä merkkipäivinä. Kokeile myös tuparilahjaksi tai joulupakettiin hyvälle ystävälle – tämä kynttilänjalka on kerrassaan mainio lahjatuote moneen tarkoitukseen!

Tuotetiedot

  • soveltuu yhdelle tuikkukynttilälle
  • korkeus: 37 cm
  • sisältää tuulensuojan
  • materiaali: lasi, kuparoitu jalka
  • väri: rosé-kulta
  • kaiverrus enintään 15 kirjainta, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-05-30T23:03:27+00:00