Tarvitsetko apua?

Ruskea ranneke kullatulla ankkurilla

39,90 €
Sis. alv
- +
Etsitkö tyylikästä, mutta samalla kaunista lahjaa, joka välittää erityisen viestin saajalleen? Tämä upeasti muotoiltu, aitonahkainen ranneke voi kertoa saajalleen sekä lahjan antajan tunteista että yhdessä koetuista ikimuistoisista hetkistä. Kaunis koru, joka varmasti kääntää katseet puoleensa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ankkuri tunnetaan yleisesti merenkulun maailmasta, jossa sen raudasta valmistettuja, isokokoisia versioita käytetään pitämään laivoja tai poijuja paikallaan. Ankkuri on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä ruosteinen hyötyesine, kuten tämä valikoimastamme löytyvä tyylikäs asuste osoittaa. Ankkuri, laadukkaaseen nahkarannekkeeseen yhdistettynä, on kaunis koru, joka häikäisee niin ainutlaatuisella tyylillään kuin sulavalla muotoilullaankin.

Upea rannekoru on valmistettu aidosta, italialaisesta nahasta ja 18 karaatin kullalla päällystetystä koruankkurista. Nahan tyylikäs, tasaisen ruskea väri saa ankkurin säihkymään kauniisti. Kenties se muistuttaakin saajaansa säihkyvän meren rannalla vietetyistä lomapäivistä, upeasta purjehdusretkestä tai siitä, kuinka vakaa lahjan antajan rakkaus sen saajaa kohtaan onkaan. Symboloipa tämä koru antajalleen ja saajalleen mitä tahansa, lahja saa takuuvarmasti innostuneen vastaanoton.

Tämä upea ankkuriranneke on ajaton koru, joka sopii lähes joka asuun ja tyyliin. Hienostunut ulkomuoto yhdistettynä sen symboliikkaan sekä lahjan antajan ja saajan yhteiseen tarinaan - olipa se sitten mikä tahansa - tekee tästä erinomaisen lahjan, joka varmasti kestää ja ilahduttaa vuosien ajan.

Tuotetiedot

Aitonahkainen ruskea ranneke kullatulla ankkurilla

  • Laadukas nahkaranneke ankkuririipuksella
  • Aitoa, italialaista nahkaa
  • Kullattu, ankkurinmuotoinen riipus/lukko - 18 karaattia
  • Säädettävä koko
2020-09-24T11:05:15+00:00