Tarvitsetko apua?

Säästölipas - Tohtorinhattuinen possu

9,90 €
Sis. alv
- +
Anna lahjaksi söpö, valkoinen säästöpossu, jolla on päässään tohtorinhattu sekä "College"-teksti kyljessään. Monipuolinen ja erittäin käyttökelpoinen idea vaikkapa koulun valmistujaislahjaksi opinahjonsa päättävälle. Tässä on lahja, jolla on todella merkitystä ja jonka antaja muistetaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Säästölippaita on olemassa useita eri malleja. Klassista mallia edustaa tämä valkoinen, keraaminen säästöpossu, jolla on koristeena tyylikäs, musta tohtorinhattu ja "College"-teksti painettuna kylkeensä. Se sopii hienosti lahjaksi esimerkiksi ylioppilaalle ja korkeakoulusta tai ammattikoulusta valmistuvalle nuorelle. Kolikot ja setelitkin on helppo sujauttaa taskusta possuun ja niin rahaa kertyy säästöön aivan huomaamatta. Niistä muodostuu ajan mittaan mukava pesämuna vaikkapa opiskeluja tai matkaa varten tai johonkin muuhun tärkeään tarkoitukseen. Tuskin on olemassakaan tämän hauskempaa tapaa säästää!

Kokoa tähän upeaan säästöpossuun ystävien ja sukulaisten lahjoittamat lahjarahat opinnoistaan valmistuvalle, niin siinä on jo ahkeralle ahertajalle hieno alku säästöille sekä alkava pesämuna tulevaan! Lahjan saaja tulee varmasti iloiseksi yllätyksestäsi. Kaikille koulunsa päättäneille sopiva ja hauska lahja, joka on sekä käytännöllinen että samalla myös tulevaisuutta ajatellen erinomaisen hyödyllinen.

Tuotetiedot

Säästöpossu

  • Tohtorinhattuinen säästöpossu
  • Mitat: n. 12,5 cm x 10 cm
2020-10-21T14:57:36+00:00