Tarvitsetko apua?

Sadan dollarin setelit - WC-paperi

6,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Onko sinulla unelmana suuret setelit? Ja vieläpä niin suuret, että niistä riittäisi vaikka WC-paperiksi asti? No, ei hätää, sillä tässä sinulle WC-paperi, johon on painettu aidon näköisiä sadan dollarin setelin kuvia. Unelmasi on täyttynyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

WC-paperi, johon on painettu sadan dollarin setelin kuvia, on seteleiden tavoin sekin ihan oikeaa paperia vain sillä erotuksella, että se on ilman seteleiden rahallista arvoa. Laita tämä paperi esille WC:hen, kun odotat vieraita ja saat nähdä yllättäviäkin reaktioita. Tämä on mahtava vitsi, mutta joku tosikko voi ensin ehkä hämmästyä ja ihmetellä, kuinka upporikas sinä oikein oletkaan! Saattaapa joku myös ahneuksissaan kahmaista pätkän paperia tai koko rullan taskuunsa! Sadan dollarin kuvat näyttävät nimittäin ihan aidoilta seteleiltä ja luovat siten toilettiisi varakkaan ilmapiirin.

Pehmeä WC-paperi on normaaliin tapaan rullalla ja se sopii tavalliseen WC-paperitelineeseen. WC-paperi on 2-kerroksista, erittäin hyvin pyyhkivää ja normaalin kokoista. Setelin kuvat on painettu vain toiselle puolelle paperia. Huom! Tämä ei ole oikeaa rahaa, eikä käy siis maksuvälineenä.

Tuotetiedot

Sadan dollarin setelit - WC-paperi

  • 2-kerroksinen
  • Kuvat vain toisella puolella

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-11-18T03:16:15+00:00